Hvordan åpne En Skytebane

Innholdsfortegnelse:

Hvordan åpne En Skytebane
Hvordan åpne En Skytebane

Video: Hvordan åpne En Skytebane

Video: Hvordan åpne En Skytebane
Video: En flott dag på skytebanen 2024, Kan
Anonim

Skytebaner er profesjonelle og underholdende. Førstnevnte krever obligatorisk lisensiering og vil kun være etterspurt for opplæring av politibetjenter og sikkerhetsselskaper. Men for det andre kan du tjene gode penger med en liten investering og en ganske enkel organisasjon.

Hvordan åpne en skytebane
Hvordan åpne en skytebane

Det er nødvendig

  • - forretningsplan;
  • - registreringsdokumenter;
  • - lokaler;
  • - reparasjon og utstyr;
  • - ansatte;
  • - reklame.

Bruksanvisning

Trinn 1

Lag en forretningsplan for det fremtidige skytebanen. Vurder alle investeringene som er nødvendige for å åpne, beregne faste og variable kostnader, omsetning og fortjeneste. Ved beregning er det nødvendig å ikke bare stole på intuisjon, men også på dataene fra analysen av salgsmarkedet. En riktig utarbeidet forretningsplan vil bidra til å unngå feil i alle ledd i organiseringen av et skyttergalleri, og kan også hjelpe til med å skaffe lånte midler.

Steg 2

Registrer den fremtidige organisasjonen riktig. Du kan bli grunnlegger av en juridisk enhet eller en individuell entreprenør.

Trinn 3

Finn et skytespill. Den skal være plassert på et overfylt sted med praktisk tilgang og tilnærming. Ideell hvis skytebanen din ligger i et populært kjøpesenter, sports- eller underholdningsklubb.

Trinn 4

Det er praktisk talt ikke behov for å investere i reparasjoner og innredning av skytegalleriet. Det viktigste er å utstyre veggene med spesielle kulefangere. Du kan lage dem selv, for eksempel av presenning og skumgummi.

Trinn 5

Deretter må du kjøpe våpen og mål. Det er mange typer våpen. Dette er luftriffler, pistoler og hagler, buer og armbrøst. Målene kan være enkelt papir eller bevegelige i form av forskjellige figurer. Hvis du vil spare penger, kan du bruke forskjellige små gjenstander som dem: stearinlys, krukker, leker.

Trinn 6

Hvis du jobber alene på skytebanen, trenger du ikke ansette andre ansatte. Om nødvendig kan du bruke regnskap, juridiske tjenester, rengjøringstjenester og andre tjenester ved å kontakte et spesialisert selskap.

Trinn 7

Ta vare på annonsering. Du trenger et lyst skilt, plakater og flygeblad, visittkort, kunngjøringer i lokale medier. Ikke glem å holde forskjellige konkurranser og turneringer.

Anbefalt: