Hvordan Lage Et Fotostudio

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage Et Fotostudio
Hvordan Lage Et Fotostudio

Video: Hvordan Lage Et Fotostudio

Video: Hvordan Lage Et Fotostudio
Video: Bank Runs: The Major Problem Russia, China, and Cryptocurrency Are All Facing 2024, April
Anonim

Den konstante veksten i markedet for reklametjenester stimulerer utviklingen av fotograferingsindustrien, uten hvilken reklamedesignere vil føle at de er uten høyre hånd. Denne situasjonen åpner en gratis nisje for de som ønsker å organisere et profesjonelt fotostudio - et sett med tjenester fra reklameprodusenter vil alltid være etterspurt.

Forholdene for fotografens kunstneres arbeid må være ideelle
Forholdene for fotografens kunstneres arbeid må være ideelle

Det er nødvendig

  • 1. Lokaler med et areal på 50 kvadratmeter
  • 2. Profesjonelt kamera
  • 3. Utstyr og tilbehør for fotografering
  • 4. Møbler og utstyr til administratorens arbeidsplass
  • 5. Personalfotograf
  • 6. Forretningsrelasjoner med reklamebyråer

Bruksanvisning

Trinn 1

Rådfør deg med en fotograf med lang erfaring innen studiofotografering for å finne ut hvilke parametere rommet der studioet skal være plassert skal ha. Hvis du ikke skal åpne et “dokumentbilde”, men forbereder en arbeidsplattform for en profesjonell, så fortsett fra et minimumsareal på 40-50 kvadratmeter. Videre bør en romslig leid plass ikke bare være bred, den tillatte takhøyden i den skal være minst tre meter.

Steg 2

Kjøp utstyret du trenger for å drive et profesjonelt fotostudio. Først og fremst er dette et kamera som vil bli et arbeidskraftverktøy for den ansatte, og valget av dette må tas med full alvor. Det er umulig å spare penger ved å ta dette viktige trinnet. Den riktige avgjørelsen vil være å velge en av de nyeste modellene fra Canon. I tillegg til kameraet trenger du lysutstyr, bakgrunner, softboxer, et sett med ekstra tilbehør til kameraet, møbler til garderoben og et sett med kontorutstyr til administratorens arbeidsplass.

Trinn 3

Finn for permanent samarbeid i et fotostudio noen som du ikke kan klare deg uten, men som alene, vil være i stand til å gjøre alt arbeidet, bortsett fra organisasjonsarbeidet - fotografen. Mennesker i dette yrket danner en egen kaste og har en tendens til å komme sammen på alle slags "fester", både live og på internett. Dette bør brukes for å finne en god spesialist, og hvis du tilbyr ham anstendige arbeidsforhold, vil han absolutt godta å jobbe med deg. Tjenestene til en fotograf, hvis han er profesjonell, vil ikke være billig, men klassen til fotostudioet ditt vil avhenge av ham.

Trinn 4

Start nå med et velutstyrt studio og en spesialist som er klar til å jobbe, og leter etter kunder. Du kan tilby dem studiofotografering, reportasjefotografering og til slutt tilby å bruke nettstedet og fotografisk utstyr til de som ikke har sitt eget. Kampanjekanalene, som det er verdt å gi informasjon gjennom, bør selvfølgelig være spesialiserte - la reklamebyråene vite om deg selv først og fremst, selv om det ville være nyttig å distribuere reklamebrev blant de store massene.

Anbefalt: