Når Skal Vi Ta 6-ndfl For 4. Kvartal

Når Skal Vi Ta 6-ndfl For 4. Kvartal
Når Skal Vi Ta 6-ndfl For 4. Kvartal

Video: Når Skal Vi Ta 6-ndfl For 4. Kvartal

Video: Når Skal Vi Ta 6-ndfl For 4. Kvartal
Video: Как ФОПу сэкономить при снятии наличных с расчетного счета? 2024, April
Anonim

Ferien er ikke over ennå, og mange tenker allerede på hvordan de skal betale skatt i tide. En av de viktigste skattene de siste årene er 6-NDFL, hvis frist må overholdes strengt.

6-personers inntektsskatt
6-personers inntektsskatt

Alle vet at sen innlevering av rapporter for forrige periode medfører økonomiske tap og problemer med skatteetaten. Så, for å forhindre en bot eller sperring av nåværende konto, er det nødvendig å overlevere 6-NDFL for 2018 i tide.

6-NDFL-skjemaet er betydelig nytt, det ble godkjent i 2015, men det er allerede utbredt. men tidsfrister. Det er nødvendig å rapportere for hvert kvartal. Det vil si at du for første kvartal må sende inn en rapport før 30. april, for det andre - før 31. juli, for det tredje - før 31. oktober. Hvis fristen faller på en helg, må det rapporteres neste virkedag i henhold til kalenderen. Men hva med årsrapporteringen (for 4. kvartal 2018)?

Her er vilkårene økt kraftig. Så i 2019 er det lov å sende inn 6-NDFL-skjemaet for siste 2018 til 1. april. Hvis du rapporterer senere enn den foreslåtte datoen, vil du møte en bot på tusen rubler for hver hel måned. Nedtellingen starter fra 1. april 2019 og slutter den dagen da 6-NDFL-erklæringen kommer til skatteetaten.

Det skal huskes at hvis antall ansatte i en organisasjon eller en enkelt entreprenør ikke overstiger 25 personer, sender de en erklæring på papir:

  • ta med til skattekontoret alene;
  • sendt per post.

Med mer enn 25 personer sendes 6-NDFL-erklæringen i elektronisk form.

Uten å bryte de lovlige fristene, kan du enkelt unngå å blokkere kontoen og straffer i form av 1000 rubler.

Anbefalt: