Hvordan Få Et Lån Fra Sberbank For Presserende Behov

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Få Et Lån Fra Sberbank For Presserende Behov
Hvordan Få Et Lån Fra Sberbank For Presserende Behov

Video: Hvordan Få Et Lån Fra Sberbank For Presserende Behov

Video: Hvordan Få Et Lån Fra Sberbank For Presserende Behov
Video: Hvorfor hedder det at "låne" penge i banken, når banken faktisk skaber penge? 2024, Mars
Anonim

Kreditt for presserende behov blir referert til som forbrukslån. Sberbank gir sine kunder muligheten til å motta opptil 500 000 rubler uten sikkerhet og garantister. Det er nok bare å samle den nødvendige pakken med dokumenter.

Hvordan få et lån fra Sberbank for presserende behov
Hvordan få et lån fra Sberbank for presserende behov

Bruksanvisning

Trinn 1

Kontakt nærmeste Sberbank-filial for å lage en søknad om et forbrukslån. Kasseoperatøren vil fortelle deg om tilleggsvilkår, og du kan avklare den spesifikke renten og den nøyaktige dokumentpakken.

Steg 2

Forbered dokumentene dine. Det må være et permanent registreringsmerke i passet. Hvis registreringsadressen ikke samsvarer med bostedet ditt, vil du få et lån i en periode som ikke overstiger slutten på den midlertidige registreringen.

Trinn 3

Lag en kopi av arbeidsbok eller et utdrag fra den, sertifisert av arbeidsgiveren. Dataene i arbeidsboken skal informere om ansettelsen din de siste 5 årene. Hvis den samlede opplevelsen din er mindre enn denne perioden, så gi en kopi av hele dokumentet. Husk at lengden på tjenesten i den siste jobben må overstige seks måneder.

Trinn 4

For å få et lån må du gi banken informasjon om inntekten din de siste 6 månedene. Ta et sertifikat fra regnskapsavdelingen i organisasjonen din i form av 2-NDFL. Noen organisasjoner har sin egen form for resultatregnskap. Banken må godta slike støttedokumenter.

Trinn 5

Imidlertid er det ikke nødvendig med dokumenter som bekrefter inntekt for de klientene som deltar i et bedriftslønnsprosjekt og mottar lønn til en konto i Sberbank. Vær oppmerksom på at inntekten din må være minst minimumsforsyningsnivået, sammen med beløpet for betaling og service av lånet.

Trinn 6

Hvis du mottar pensjon, må du sende inn et sertifikat som bekrefter størrelsen. Alderen ved slutten av tilbakebetalingen av lånet bør ikke overstige 65 år, så korrelér inntektsnivået med alderen på forhånd, slik at du ikke vil bli nektet utstedelse av midler.

Trinn 7

Behandling av søkerens spørreskjema skjer innen 7 dager. Hvis et lån er godkjent for deg, må du åpne en personlig konto hos Sberbank i form av et innskudd eller et kort. Lånebeløpet overføres dit.

Anbefalt: