Hvordan Få Et Lån Uten Problemer

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Få Et Lån Uten Problemer
Hvordan Få Et Lån Uten Problemer

Video: Hvordan Få Et Lån Uten Problemer

Video: Hvordan Få Et Lån Uten Problemer
Video: Этим знакам зодиака нельзя носить серебро, иначе привлечете проблемы и несчастья 2024, April
Anonim

Byfolket er for useriøst med å få lån. Når de velger et låneprodukt, er de bare interessert i hvor raskt og hvor mye penger de vil motta, og hva de kan kjøpe for seg selv. Når tiden kommer til å lønne seg i banken, begynner problemene … For å få et lån uten problemer, bør du følge enkle regler.

Hvordan få et lån uten problemer
Hvordan få et lån uten problemer

Bruksanvisning

Trinn 1

Tenk nøye: trenger du dette lånet. Tenk så enda bedre: vil du være i stand til å betale av banken i tilfelle krise, tap av arbeidsplasser, økonomiske problemer osv. De fleste av problemene med tilbakebetaling av lån er knyttet til utbruddet av økonomisk uro. Tenk over backup-metoder for hvordan du kan betale banken, selv om lånet er dyrere.

Steg 2

Vær forsiktig når du velger en bank. Gå online og les kundeanmeldelser om banker, vurder låneproduktene deres. Sammenlign forskjellige lån fra forskjellige banker og velg det beste i det minste ved første øyekast. Når du velger en bank, må du huske at den skal være nær ditt hjem / arbeid eller for å gjøre det enkelt å komme til den. Skriv ned bankens arbeidsplan.

Trinn 3

Ikke bruk tredjeparts postkontor eller minibanktjenester til å betale månedlige avgifter. Først betaler du for mye. For det andre kan betalingen bli forsinket eller tapt, og banken er ikke interessert i tredjeparts problemer.

Trinn 4

Les låneavtalen nøye. Det anbefales å lese den flere ganger for å få en bedre forståelse og memorering av alle nyanser. Få låneansvarlig til å forklare alt ned til kommaet. Det beste er å diskutere denne avtalen med en advokat du kjenner. Les alle dokumentene det er referert til i låneavtalen. Les lovene først. Sørg for å finne ut hvordan banken jobber med de som har sluttet å betale penger. Uavhengig av årsakene til manglende betaling. Prøv å finne ut bankens handlinger utover det som er spesifisert i kontrakten.

Trinn 5

Hold dokumentene dine med forsiktighet og tap aldri: en låneavtale, alle vedlegg til den, betalingskvitteringer osv. Ikke ta et lån i utenlandsk valuta. Ikke tro at rubelen alltid vil være solid. I tillegg tar det tid å veksle valuta også. Ikke skriv sjefens telefonnummer i kontaktene dine. I dette tilfellet kan problemer med banken også bli problemer på jobben hvis de begynner å ringe sjefen.

Trinn 6

Når du betaler tilbake et lån tidlig, må du ta kontakt med låneansvarlig for å se om dette vil føre til overbetaling (skjult straff for tidlig tilbakebetaling). Husk å skrive en søknad om å stenge en kredittkonto, og kom etter et bestemt tidspunkt for et dokument som bekrefter dette. Hvis passopplysningene eller telefonnummeret ditt har endret seg under lånet, må du varsle banken i tide.

Trinn 7

Husk den siste betalingen. Det kan avvike fra det vanlige både oppover og nedover. Hvis du har et kredittkort eller et revolverende lån, ikke nøl med å ringe banken oftere (eller bedre komme til filialen) for å finne ut hvor mye og når du skal betale.

Trinn 8

Hovedregelen - ha alltid beløpet på den månedlige betalingen multiplisert med to i stashen. For et pantelån multiplisert med seks. Dette vil spare 95% av problemene.

Anbefalt: