Hvordan Starte En Klesproduksjon

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Starte En Klesproduksjon
Hvordan Starte En Klesproduksjon
Anonim

Mange kvinner er flinke til å sy, men ikke alle klarer å åpne sin egen syproduksjon, eller i det minste begynne å ta bestillinger hjemme. For å åpne en klesproduksjon, trenger du ikke bare å forstå komplikasjonene i syvirksomheten, men også å være en god leder og ha evnene til en designer. Hvor begynner du?

Hvordan starte en klesproduksjon
Hvordan starte en klesproduksjon

Bruksanvisning

Trinn 1

Utforsk det lokale klesmarkedet, spør om du har verdige konkurrenter.

Steg 2

Registrer en enkelt enhet eller LLC hos de lokale skattemyndighetene. Få all nødvendig dokumentasjon (PSRN, INN, utdrag fra USRIP / USRLE, statistikkoder), registrer forseglingen i MCI og åpne en bankkonto.

Trinn 3

Finn et rom som er romslig, godt opplyst og godt ventilert. I tillegg til selve syverkstedet, må det ha rom for et varehus med forbruksvarer, et lager for ferdige produkter, et kontor for hodet og en regnskapsfører. Lei eller kjøp ut et rom som passer i alle henseender. Be representanter for brannvesenet, sanitær- og epidemiologisk tilsyn og miljøkommisjonen til å få positive konklusjoner om tilstanden.

Trinn 4

Utarbeide en kompetent forretningsplan for den fremtidige virksomheten eller involver spesialister i utarbeidelsen. Forretningsplanen må nødvendigvis angi virksomhetens arbeidsplan og alle arbeidsforhold for personellet.

Trinn 5

Kjøp alt nødvendig utstyr i henhold til teknologiene du skal produsere klær med, og ta hensyn til spesialiseringen til bedriften din (barne-, dameklær, skjorter, bluser, bukser osv.). Organiser rommet slik at det ikke er hikke og nedetid under arbeidet.

Trinn 6

Før du ansetter nøkkelarbeidere, må du kontakte designerne eller designe dine egne klær. Kjøp tekstiler og tilbehør fra pålitelige leverandører. Ikke skimp og kjøp billige stoffer hvis du ikke vil at varene dine skal komme for sent på lager.

Trinn 7

Bestem hvordan du vil annonsere for produktene dine, eller til å begynne med inngå flere kontrakter med butikker og markeder til dumpingpriser, og send inn eksempler på varene du planlegger å frigjøre.

Trinn 8

Ansett kjernestab. Husk å be om demonstrasjon av ferdigheter med å klippe og sy når du intervjuer. Ansett og "dine" designere slik at produksjonen ikke står stille og ikke følger forbrukervarens ledelse.

Anbefalt: