Hvordan Få En Privat Praksislisens

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Få En Privat Praksislisens
Hvordan Få En Privat Praksislisens

Video: Hvordan Få En Privat Praksislisens

Video: Hvordan Få En Privat Praksislisens
Video: Tarkennuksia sillisalaattiin #4 2024, April
Anonim

Hvis du anser deg selv som en god lege, stiller pasientene opp til deg, og lønnen ikke øker, er det kanskje på tide å tenke på å åpne en privat praksis. I henhold til russisk lov må du skaffe en lisens til å praktisere medisin for dette.

Hvordan få en privat praksislisens
Hvordan få en privat praksislisens

Det er nødvendig

  • - penger;
  • - lokaler;
  • - utstyr;
  • - doktorgrad, sertifikat, oppfriskningskurs osv.
  • - minst 5 års medisinsk praksis.

Bruksanvisning

Trinn 1

Først av alt, registrer deg som privat entreprenør og finn egnede lokaler. Gjør en leieavtale og renover rommet for å inspirere pasienter.

Steg 2

Forbered kontoret for besøk av SES - kjøp steriliseringsløsninger, desinfeksjonsmidler, notatbøker for å holde oversikt over daglige steriliseringer osv. (listen vil bli gitt til deg på SES). I tillegg kjøper du alle nødvendige møbler og utstyr for medisinsk praksis, og denne listen bestemmes også av Russlands føderasjons helsedepartement.

Trinn 3

Kontakt et firma som er lisensiert for å fjerne husholdnings- og medisinsk avfall og inngå en passende kontrakt. Kjøp en spesiell boks for medisinsk avfall her. I tillegg trenger du en kontrakt for avhending av lysrør.

Trinn 4

Be representanter for den sanitære og epidemiologiske stasjonen sjekke (ikke glem å betale for kommisjonens besøk). Hvis alt går bra, vil de gi deg en bekreftelsesrapport (vanligvis ikke lenger enn en uke). Om en annen måned vil handlingen bli signert av overlegen til SES. Ta den signerte handlingen til byen SES, på grunnlag av hvilken en offisiell konklusjon vil bli gjort for deg (om en annen måned).

Trinn 5

I mellomtiden må du forberede deg på lisenskommisjonens besøk. Kjøp og registrer et kasseapparat og personlig forsegling.

Trinn 6

For alt utstyr må du utarbeide dokumenter som bekrefter lovligheten av kjøpet. Fraværet av noen enheter fra listen kan bli en grunn til å nekte å få en lisens (selv om du ikke trenger det for arbeid, må du fortsatt kjøpe det).

Trinn 7

Forbered dokumenter som bekrefter doktorgradene dine: vitnemål, sertifikat, oppfriskningskurs osv. I tillegg trenger du dokumenter om medisinsk erfaring, minst 5 års arbeid på klinikk eller sykehus. Vær oppmerksom på at undervisningserfaring ikke telles her.

Trinn 8

Hvis alt er i orden med dokumentene, kan du forvente en lisensieringskommisjon om et par uker (ikke glem å betale for besøket). Du får to måneder på deg for å eliminere manglene som er funnet, men hvis alt er i orden, vil kommisjonen utarbeide en inspeksjonsrapport.

Trinn 9

Vent på møtet i lisensieringskommisjonen (som regel ikke mer enn to uker), der det vil bli tatt en beslutning om å gi deg en lisens til å praktisere medisin. Du kan allerede begynne å jobbe med utdraget fra referat fra møtet, og vise det til klienter som stiller et spørsmål om en lisens.

Trinn 10

Til slutt, når lisensen er klar (om et par måneder til), må du betale for den og få den. Nå kan du gjerne jobbe og se pasienter.

Anbefalt: