Hvordan Få En Bookmakerlisens

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Få En Bookmakerlisens
Hvordan Få En Bookmakerlisens

Video: Hvordan Få En Bookmakerlisens

Video: Hvordan Få En Bookmakerlisens
Video: Why you shouldn't use bookmakers licensed outside of South Africa 2024, April
Anonim

Bookmakervirksomhet er underlagt loven "Om lisensiering av visse typer aktiviteter" og er regulert av forskriften "Om lisensaktiviteter for organisering og gjennomføring av pengespill i bookmakere og konkurranser" datert 17. juli 2007. Det tilhører gamblingvirksomheten, så mange krav må oppfylles for å få lisens.

Hvordan få en bookmakerlisens
Hvordan få en bookmakerlisens

Det er nødvendig

  • - eiendeler på 1,6 milliarder rubler;
  • - den nødvendige pakken med dokumenter;
  • - kopier av kvalifikasjonsdokumenter.

Bruksanvisning

Trinn 1

Før du sender inn dokumenter for lisensiering, erklær alle poeng for aksept av spill som vil bli oppført i lisensen. Gjennomfør sertifisering av kasseapparatlokalene, hvis krav er lik kravene til banklokaler. For å søke må du ha eiendeler på 1,6 milliarder rubler. Av disse bør en milliard falle på netto eiendeler, 0,5 milliarder - på en bankgaranti og 100 millioner bør være autorisert kapital dannet av ikke-lånte midler. Oppfyll alle kravene til utstyr, kassaapparater, programsertifisering.

Steg 2

Det er nødvendig å skaffe en lisens for en bookmaker på grunnlag av en søknad som er levert til lisensmyndigheten. I dette tilfellet, skriv en søknad om lisens til lederen av Federal Agency for Physical Culture, Tourism and Sports.

Trinn 3

Forbered den nødvendige pakken med dokumenter, et vedlegg til søknaden. Dens del vil være konstituerende dokumenter: notariserte kopier av organisasjonens charter, tildelingssertifikater for TIN og PSRN, bekreftede kopier av dokumenter som bekrefter eierskap eller leie av lisensinnehaveren for bygninger, strukturer og strukturer som er nødvendige for å utføre spillaktiviteter.

Trinn 4

Skriv en liste over bygninger og strukturer med adresser der spillaktiviteten skal gjennomføres. Forbered og legg til plantegninger for gamblingvirksomheter for alle adressene som er oppført i listen som vedlegg. Merk av serviceområdene for spilldeltakere, tjenesteområdene og plasseringene til konkurransekassa eller bookmakerkassa på hver av dem, hvis det er planlagt separat.

Trinn 5

Legg ved kopier av dokumenter som bekrefter kvalifikasjonene til selskapets ansatte, som har ansvaret for å sikre spillernes og alle andre besøkende på bookmakerkontoret. Hvis slike tjenester vil bli levert av en tredjepart, må du legge ved en kopi av kontrakten med dem.

Trinn 6

Ta et sertifikat fra rettshåndhevelsesbyråene om at lisenssøkere, grunnleggerne av bedriften ikke har en tilbaketrukket eller utestående dom for økonomiske forbrytelser eller for de som er relatert til forbrytelser med middels tyngdekraft, alvorlig og spesielt alvorlig.

Trinn 7

I tillegg må du legge til kopier av dokumenter som bekrefter størrelsen og lovligheten til opprinnelseskildene til den autoriserte hovedstaden, og kopier av dokumenter som bekrefter at du har lisens for en ugjenkallelig bankgaranti.

Anbefalt: