Hvordan åpne En Lekebutikk

Innholdsfortegnelse:

Hvordan åpne En Lekebutikk
Hvordan åpne En Lekebutikk

Video: Hvordan åpne En Lekebutikk

Video: Hvordan åpne En Lekebutikk
Video: Tur til leker butikk😍❤️🌹 2024, April
Anonim

Å åpne en lekebutikk er en fin måte å starte din egen virksomhet på. Store muligheter for sortimentløsninger, lav sesongfaktor, fravær av betydelige svingninger i etterspørselen - alt dette gjør at vi kan oppnå høy lønnsomhet og stabilitet i arbeidet.

Hvordan åpne en lekebutikk
Hvordan åpne en lekebutikk

Det er nødvendig

  • - startkapital,
  • - lokaler.

Bruksanvisning

Trinn 1

Start ditt eget selskap. For å organisere en lekebutikk er det nok å registrere seg som en individuell gründer.

Steg 2

Plukk opp en butikk. I dette tilfellet er den ubestridelige fordelen at en lekebutikk kan åpnes i nesten alle områder, og plukke opp sortimentet ditt for det. Med en liten startkapital kan det tildeles et minimum av midler til design, fordi lekene i seg selv er veldig lyse, og den ekstra innredningen rundt vil bare overbelaste plassen visuelt.

Trinn 3

Gjør detaljert markedsundersøkelse. Markedet for leker for barn er ganske spesifikt: forskningen bør ikke bare fokusere på målgruppen, men heller på produktkategorier. Prøv å finne produktene som er minst representert i det området du velger, og form dine egne unike tilbud. Umiskjennelig differensiering er nøkkelen til suksessen til din virksomhet. Vanligvis er kjøpere interessert i bestemte typer leker. Deres preferanser dannes enten på grunnlag av barnas ønsker, eller på deres egne ideer om behovet for et bestemt leketøy.

Prøv å velge flere leverandører som spesialiserer seg i forskjellige varekategorier: kosedyr, pedagogiske spill, dukker og tilbehør dertil, biler, konstruktører.

Husk at tidligere generasjons leker, så gode som de er, kanskje ikke er attraktive for dagens barn. Kanskje Bakugan-transformatorer og Winks-dukker med fremmede ansikter virker skremmende for deg, men dette er drømmene til dagens barn.

Trinn 4

Husk at leker til babyer alltid velges av voksne, men varer til barn fra 3-4 år og eldre er allerede valgt av de yngste kjøperne. Foreldre blir ledet av organoleptiske indikatorer når de velger leker (det skal være behagelig å ta på, ikke for prangende farger), og ønsker også å se utviklingsfunksjoner i de fleste av gavene de kjøper. Valget av barn er ofte impulsivt og ulogisk: en skinnende dukke i en syrrosa kjole appellerer kanskje ikke til en voksen, men forhekser samtidig en tre år gammel jente. Vurder disse funksjonene når du kompilerer et utvalg.

Trinn 5

Vær spesielt oppmerksom på ordningen av varer i hyllene: riktig markedsføring vil øke fortjenesten betydelig. Plasser gjenstander som voksne velger i de midterste hyllene, og leker som barna henter på seg selv under, i øyehøyde. Du kan legge på gulvet det barnet kan prøve rett på handelsgulvet: en bil, en dukkevogn, en høy stol, en gyngehest. Plasser billige impulsvarer i kasseområdet: baller, minipuslespill, små kosedyr, nøkkelringer. Du kan legge en stor vase med gratis sjokolade og en vannkjøler - dette vil være en hyggelig fordel for både barn og voksne.

Anbefalt: