Crowdinvesting: Hva Er Det?

Crowdinvesting: Hva Er Det?
Crowdinvesting: Hva Er Det?

Video: Crowdinvesting: Hva Er Det?

Video: Crowdinvesting: Hva Er Det?
Video: Crowdfunding - hva er det egentlig? 2024, Kan
Anonim

Vi kaster oss av og til. Livet i seg selv har lært oss at vi sammen kan gjøre litt mer. Crowdfunding og crowdinvesting får fart både i Russland og i utlandet. Hva er crowdinvesting?

Crowdinvesting: hva er det?
Crowdinvesting: hva er det?

Crowdinvesting er et begrep som består av to engelske ord: "crowd", som betyr "crowd", eller "et stort antall mennesker" og "investing" - "invest", "investing". Crowdinvesting er medfinansiering av et kommersielt foretak som lover å lykkes: senere, når foretaket begynner å tjene penger, vil alle investorer kunne motta det i form av utbytte. Et slikt kommersielt prosjekt kan kreve et stort antall mennesker som kan investere til og med små beløp. I land der det er gode forhold for slik mikroinvestering, kan bokstavelig talt flere titalls dollar investeres i en oppstart (oppstart). Et slikt prosjekt kan motta investeringer både helt gjennom crowdinvesting og fra private investorer.

I Russland utvikler crowdinvesting seg ganske sakte. Hovedårsaken til dette er mangelen på nødvendige og gjennomtenkte lovgivningsrammer, samt vellykkede eksempler på slike prosjekter. Også investorer kan investere penger på mer kjente måter: det er verdipapirfond, det er innskudd og muligheten til å investere i eiendom. I tillegg er det ingen nettsteder i runet som gjør at du enkelt og raskt kan investere for et lite beløp. Jeg vil tro at crowdinvesting over tid vil bli mer populært i Russland.

Anbefalt: