Hvordan Identifisere Falske Dollar

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Identifisere Falske Dollar
Hvordan Identifisere Falske Dollar

Video: Hvordan Identifisere Falske Dollar

Video: Hvordan Identifisere Falske Dollar
Video: Как привлечь деньги в дом: приметы на богатство 2024, April
Anonim

Falske dollar finnes sjelden i vårt land. Hvis du fremdeles ofte må ha amerikanske sedler i hendene, er kunnskap om sikkerhetselementene i sedlene et must. Du vil beskytte deg mot økonomiske tap og mulige problemer med loven.

Hvordan identifisere falske dollar
Hvordan identifisere falske dollar

Det er nødvendig

  • - ultrafiolett regningsdetektor
  • - forstørrelsesglass

Bruksanvisning

Trinn 1

Bruk en spesiell detektor til å identifisere falske sedler. Slike detektorer selges i spesialforretninger og koster fra fem hundre rubler. Husk at denne metoden ikke gir 100% resultater. En nærmere inspeksjon av regningen gir et mer nøyaktig resultat.

Steg 2

Vær oppmerksom på tilstedeværelsen av et vannmerke. Du kan bare se vannmerket hvis du ser på en dollarseddel gjennom lyset. Du bør se et portrett av denne eller den historiske figuren på den amerikanske valutaen. Merk at vannmerket er plassert på begge sider.

Trinn 3

Ta et vanlig forstørrelsesglass. Se etter mikroavtrykk på den beskyttende vertikale stripen og rundt midtportrettet. En ekte dollarregning bærer ordene "USA" og nummeret (valør), som må være leselig. Hvis du ikke kan lese etikettene, er dette falske dollar.

Trinn 4

Prøv å gni lappen hardt. Ta en titt på fingrene. Det skal ikke være maling på dem. Fargestoffer av høy kvalitet brukes i produksjonen av den amerikanske valutaen. Hvis bildet er smurt på stedet for friksjonen, har du en falskhet.

Trinn 5

Ta en nærmere titt på dollarregningen fra forskjellige vinkler. Noen elementer på den skal endre farge. Du kan ikke oppnå denne effekten med en fargeskriver.

Trinn 6

Hvis du ser nøye etter, kan du se magnetiske flekker i forskjellige farger i form av korte strenger på ekte dollar. De er veldig vanskelige å forfalske.

Trinn 7

Kjenn på sedelen. Dollar er trykt på spesialpapir som har en grov overflate. I tillegg er den veldig holdbar. Vanlige forfalskere bruker vanligvis bokpapir.

Trinn 8

Hvis du etter alle manipulasjonene er plaget av tvil, kan du kontakte politiet for å få hjelp. De vil gjennomføre en undersøkelse og gi en mening. Betal aldri med en tvilsom regning i butikkene. Du kan bli tiltalt for å ha solgt falske dollar.

Anbefalt: