Hvordan åpne Din Egen Modellskole

Innholdsfortegnelse:

Hvordan åpne Din Egen Modellskole
Hvordan åpne Din Egen Modellskole

Video: Hvordan åpne Din Egen Modellskole

Video: Hvordan åpne Din Egen Modellskole
Video: PHASE 1: How to Get Signed With a Modeling Agency | Beginners Guide 2024, April
Anonim

Driftsmodellskoler i hele Russland tiltrekker oppmerksomhet fra potensielle gründere med tilsynelatende enkelhet og lønnsomhet. Russland har allerede opplevd en bølge av entusiasme for dette området, og mange skoler har stengt uten å ha jobbet i ett år. Som en hvilken som helst annen virksomhet krever det å åpne din egen modellskole nøye forberedelser og nøye studere sakens detaljer.

Hvordan åpne din egen modellskole
Hvordan åpne din egen modellskole

Bruksanvisning

Trinn 1

For å komme i gang, samle inn så mye informasjon som mulig om organiseringen av arbeidet i eksisterende modellskoler. Bestem disipliner som vil bli undervist på skolen din. Vær oppmerksom på at du trenger mange høyt kvalifiserte spesialister innen en rekke områder. Dette er koreografi, skuespill, fotoopplæring, det grunnleggende om riktig ernæring og omsorg. Jobber med frisør, stylist og makeupartist. Lag en prøveplan for din fremtidige skole.

Steg 2

Bestem nå eierformen (individuell entreprenør, LLC eller andre). Uten statsregistrering av din bedrift er dens aktiviteter på Den russiske føderasjon territorium ulovlige og umulige. Velg den mest foretrukne i henhold til de gitte kriteriene. Det kan være et beskatningssystem, rapportering osv. Finn ut hvor mye denne prosessen vil koste deg (juridiske tjenester, offentlige avgifter osv.).

Trinn 3

Bestem antall ansatte som kreves når skolen åpnes (rektor, regnskapsfører, lærere osv.). Beskriv kostnadsnivået for hver ansatt. Gjør et estimat av lønnen for den første måneden av skolens aktivitet, eller bedre umiddelbart for et år på månedlig basis. Du trenger denne informasjonen når du utarbeider en forretningsplan.

Trinn 4

Finn et rom som tilfredsstiller skolens behov. Dette kan være haller for koreografi, klasser for makeupartister, studere skuespill, et fotostudio. Beregn kostnadene ved å vedlikeholde denne eiendommen. De består av summen av beregningen for leie av lokaler, vedlikehold, betaling av utgifter til bolig og fellestjenester.

Trinn 5

Lag en detaljert og realistisk forretningsplan som tar hensyn til alle mulige utgifter og inntekter gjennom året. Bestem deg for kandidaturene til spesialister som er klare til å samarbeide med skolen din. Ikke glem potensielle studenter. Hvor kommer de fra? Hvor mange blir det? Det kan være utgifter for en reklamekampanje, som også bør tas med i beregningene dine.

Trinn 6

Oppsummer beregningene dine og bestem ressursene. Passer alt sammen? Du har et stort ønske om å åpne en modellskole og alle mulighetene for dette. Skriv deretter ned punktene i dine handlinger i retning av planen og fortsett med implementeringen av planen.

Anbefalt: