Hvordan Tjene Penger På Den Kommende Apokalypsen

Hvordan Tjene Penger På Den Kommende Apokalypsen
Hvordan Tjene Penger På Den Kommende Apokalypsen

Video: Hvordan Tjene Penger På Den Kommende Apokalypsen

Video: Hvordan Tjene Penger På Den Kommende Apokalypsen
Video: hvordan tjene penger på msp 2024, Mars
Anonim

Måtene som driftige borgere tjener penger på, er uendelige. Nylig har temaet for den kommende apokalypsen - verdens ende - blitt populært blant mange. Og selvfølgelig, på dette, har mange kommet med nye metoder for å tjene penger.

Hvordan tjene penger på den kommende apokalypsen
Hvordan tjene penger på den kommende apokalypsen

Et velkjent forsikringsselskap, i forbindelse med den kommende verdensenden, mye annonsert på Internett og i media, bestemte seg for å tilby et nytt forsikringsprodukt - dommedagsforsikring. Kunder som kjøper en slik forsikringspakke, må motta en ryddig sum når det oppstår en forsikret hendelse - Apokalypsen. Åpenbart er forsikringstakeren selv trygg på at en global katastrofe aldri vil skje, og kuponger kan kuttes fra godtroende forbrukere til strømmen deres tørker. De som ønsker å forsikre seg, er tilsynelatende sikre på at verdens ende likevel vil komme. Og etter det, for å oppnå forsikring, må både forsikringstakerne og de forsikrede (eller deres pårørende) overleve. For mange virker denne ideen helt absurd, men forsikringsselskapet har en liten, men jevn strøm av kunder som ønsker å få en slik forsikring. Pluss en solid bonus på grunn av den uvanlige og originale annonseringen som denne kreative ideen gir.

Mange vittige borgere begynte å lage sine egne nettsteder på nettverket, sider på sosiale nettverk, helt dedikert til den kommende apokalypsen. I tillegg til spekulasjoner om mulige globale katastrofer som kan oppstå på planeten vår, snakker de om metoder for å overleve i tilfelle verdens ende, og prøver å finne tegn som viser Apokalypsen. Og selvfølgelig tiltrekker de potensielle annonsører etter populariteten til ressursen og antall besøkende. Sistnevnte indikator, forresten, for mange nettsteder nærmer seg tallene på 400-600 tusen brukere. Alt dette gir mye inntekt til nettstedseierne.

Spesialiserte nettbutikker har også dukket opp på Internett og tilbyr kundene varer som vil hjelpe dem å overleve verdens ende. I utgangspunktet er dette det mest varierte turistutstyret - telt, oppblåsbare båter, soveposer, lykter, turkits etc. I merknadene til varene er det direkte angitt hvordan denne varen kan hjelpe i tilfelle Apokalypsen. Og de medfølgende artiklene forkynner i stor grad nærheten til katastrofer i planetarisk skala. Eierne av disse ressursene er selv sikre på at temaet for apokalypsen er et veldig vellykket reklametrekk som hjalp dem med å markedsføre sitt eget merke eller internettressurs.

I tillegg mottok representanter for kirken sin fortjeneste i forbindelse med den vidstrakte brannen mot verdens ende i 2012. Naturligvis benekter hierarkene i seg selv muligheten for apokalypsen i år, for ikke å miste troverdighet blant de troende. Men gjennom munnen til de hellige dårene og avtropperne, antyder de til hjorden at alt er mulig … Og de som trodde straks skyndte seg for å synde for sine synder, donerte sparepengene til kirken.

Ved hjelp av den kommende apokalypsen prøver politikere å stille offentlig oppmerksomhet fra den stygge stede til den forferdelige fremtiden. Produsenter og selgere av campingutstyr for "survivalists", selgere av personlige sivile våpen, arrangører av survival kurs ser en sterk økning i etterspørselen etter deres varer og tjenester hver gang før neste dato for apokalypsen. I USA øker etterspørselen etter bygging av underjordiske bunkere. Hver slik konstruksjon koster 100-300 tusen dollar. Imidlertid er en bunker en nyttig ting selv uten en global katastrofe.

I tillegg i påvente av verdens ende, øker etterspørselen etter esoterisk og astrologisk litteratur, horoskoper og magiske tjenester. Strømmen av klienter fra psykologer og psykiatere øker. Den massive psykosen forbundet med apokalypsen er som et fiskenett for dem.

Den største jackpoten fra temaet for verdens ende mottas av filmskaperne i Hollywood. Siden 2000 har de gitt ut flere filmer hvert år relatert til de forventede globale katastrofene. Hvert maleri gir skaperne titalls og hundrevis av millioner dollar. Filmen "2012" samlet inn 225 millioner dollar. Den neste filmserien vil snakke om mulige alternativer for Apokalypsen i 2017.

De bestemte seg også for å tjene penger på slutten av verden i Mexico, hjemlandet til Maya-indianerne, som spådde at de skulle komme 21. desember 2012. Turistdepartementet i dette landet forbereder seg intensivt for tilstrømningen av turister som vil møte verdens ende i det historiske maya-landet. Bare i tilfelle forskere har funnet en enda eldgammel mayakalender som forutsier en annen dato for den kommende apokalypsen.

Anbefalt: