Hvordan åpne Din Egen Smykkevirksomhet

Innholdsfortegnelse:

Hvordan åpne Din Egen Smykkevirksomhet
Hvordan åpne Din Egen Smykkevirksomhet

Video: Hvordan åpne Din Egen Smykkevirksomhet

Video: Hvordan åpne Din Egen Smykkevirksomhet
Video: 1001 PERLE/ Justerbar knude / adjustable knot/ Lav selv smykker 2024, Mars
Anonim

Smykkehandel er en flott forretning for en ung gründer som ikke har noen betydelige midler til å lage en hel butikk, men som naturlig er utstyrt med god smak. Din lille teller kan ta tilflukt i en stor klesbutikk eller i et kjøpesenter, så vel som hvor som helst med høy trafikk.

Hvordan åpne din egen smykkevirksomhet
Hvordan åpne din egen smykkevirksomhet

Det er nødvendig

  • - salgsareal 5-7 kvadratmeter;
  • - en typisk disk for salg av smykker;
  • - forretningsforbindelser med flere grossistleverandører;
  • - en partner som vil erstatte deg i disken flere ganger i uken.

Bruksanvisning

Trinn 1

Lei et område på 5-7 kvadratmeter ved å inngå en avtale med eieren av lokalet eller til og med bli en leietaker. Prøv å bosette deg i nærheten av kles- eller smykkeforhandlere, der besøkende sannsynligvis også vil legge merke til produktet ditt. Det ideelle stedet er et stort kjøpesenter, varehus, marked for inneklær.

Steg 2

Enig med grossistleverandører om å kjøpe en stor mengde smykker fra samlinger som leverandørene selv allerede har sluttet å vurdere som nye og er klare til å selge til betydelige rabatter. Prøv å vurdere likviditeten til produktene fra disse samlingene fra kataloger, styrt av din smak, og velg et slikt produkt som mest sannsynlig vil være etterspurt blant kundene dine.

Trinn 3

Kjøp utstyr for smykkehandelen (leverandører av kommersielt utstyr har vanligvis flere løsninger for denne typen produkter). Utstyr stikkontakten med maksimal komfort for deg selv og maksimal bekvemmelighet for kunder - smykker skal være godt opplyst og plassert i en bestemt rekkefølge. Håndlagde produkter og dyrere luksussmykker bør skille seg fra hovedtyngden, hvis slike er presentert i sortimentet ditt.

Trinn 4

Finn en erstatningsforhandler som vil selge smykker og gi råd til kjøpere under tvangsfraværet ditt. Hovedkravet for personen du vil dele inntekten din med, er god smak, delikatesse i kontakten med kunder, ærlighet mot deg. En selger med erfaring innen et beslektet felt, for eksempel en smykkebutikk, kan passe godt for denne typen jobber.

Anbefalt: