Enhetlig Skjema T-1: Prøvefylling

Innholdsfortegnelse:

Enhetlig Skjema T-1: Prøvefylling
Enhetlig Skjema T-1: Prøvefylling

Video: Enhetlig Skjema T-1: Prøvefylling

Video: Enhetlig Skjema T-1: Prøvefylling
Video: СТУДИЯ ИНТЕРЬЕРА CLÄDER на Пискарёвском пр-те, 1 2024, Kan
Anonim

Ansatte ved HR-avdelinger og personalansatte er kjent med skjemaet for T-1-skjemaet, som er et enhetlig format for en ordre for ansettelse på en ansattes arbeidsplass. Samtidig er det lovlig å bruke andre former for egne skjemaer utviklet av selskapet.

Enhetlig skjema T-1: prøvefylling
Enhetlig skjema T-1: prøvefylling

I henhold til arbeidskoden i Den russiske føderasjonen, når en søker om jobb, må en ny ansatt fremvise originaldokumenter: identitetskort, arbeidsbok (når arbeidsgiveren begynner for første gang starter arbeidsgiveren uavhengig et dokument for den ansatte), forsikring sertifikat SNILS (eller utstedt av arbeidsgiveren under den første ansettelsen), sertifikat om utdanning, militær ID (for de som er ansvarlige for militærtjeneste).

Arbeidsavtalen som er undertegnet av arbeidsgiveren og den nye medarbeideren, er et dokumentasjon på arbeidstakerens ansettelse og begynnelsen på arbeidsforhold med selskapet. Neste trinn etter utarbeidelse av kontrakten forbereder personalavdelingen en ordre for ansettelse og setter et merke i arbeidsboken.

Hvordan fylle ut ordre T-1

Faktisk er T-1 et skjema som er ganske enkelt å fylle ut, fordi det er praktisk og praktisk gir alle poengene i bestillingen. Og det inneholder også alle nødvendige detaljer for å bekrefte de primære registrerte dokumentene etablert ved art. 9 i loven "Om regnskap". All personlig informasjon i T-1-skjemaet legges inn strengt i henhold til passet til den nye medarbeideren.

  1. Den øvre delen er navnet på selskapet, som skal angis i sin helhet, som foreskrevet i de grunnleggende dokumentene.
  2. Bestillingsskjema i henhold til OKUD. Skriv inn følgende tall i feltet: 0301001.
  3. Organisasjonskode i henhold til OKPO. Skriv inn firmakoden din i feltet - den er unik for hver juridisk enhet.
  4. Dokumentnummer. Må ha alle ordre fra selskapet når du registrerer et dokument. Ofte bruker selskaper standardnummerering i henhold til vanlig rekkefølge på alle skjemaer som er utfylt av HR-avdelingen. Du beregner tallet selv.
  5. Startdato for tiltrinnet. Skriv om informasjonen ordrett som skrevet i arbeidsavtalen.
  6. Informasjon om slutten av arbeidsforholdets periode. Kolonnen "etter" i "Dato" -variabelen er ment for disse dataene (for presserende arbeidsforhold, for eksempel for perioden da hovedansatte er i barselpermisjon). Hvis det er inngått avtale om en ubestemt gyldighetsperiode, la boksen være tom.
  7. Strukturell arbeidsdeling. Angi denne informasjonen hvis den er foreskrevet i kontrakten (arbeidskraft).
  8. Ansattes stillingstittel. Forsikre deg om at navnet samsvarer med ordlyden fra bemanningstabellen til bedriften din.
  9. Vilkår for opptak. I denne kolonnen er det skrevet om arbeidet er det viktigste for den ansatte eller om han kombinerer det med noe. Det er mulig å indikere opptak til sesongarbeid.
  10. Størrelsen på lønnen. Angi takst eller lønn. Hvis du bruker et annet betalingssystem, må du sørge for å angi disse betalingsbetingelsene.
  11. Tiden for å bestå testen. Gi bare informasjon hvis du har angitt en prøveperiode for en nykommer når du godtar et selskap.
  12. Detaljer om arbeidskontrakten. Dette er grunnlaget for anvendelse av bestillingen.

Hyppige feil når du fyller ut T-1-skjemaet

  • Elementet "Arbeidets art" skal ikke være tomt. Selv om vilkårene for opptak og arbeid er de mest vanlige, må du sørge for å indikere dette i feltet.
  • Elementet "Prøvetid" kan stå tomt.
  • Sørg for å fylle ut varen "Lønnsstørrelse" i detalj. Bestillingen vil bli brukt av økonomiavdelingen eller regnskapsavdelingen for å beregne lønnen til den ansatte. Det vil si at i felt er det nødvendig å registrere alle kvoter for betalinger.
  • Lovverket gir ikke krav til ordrenummerering, så det er ikke nødvendig å bekymre seg for feil i tallrekkefølgen.

Det utfylte T-1-skjemaet, eller bestillingen, må signeres av selskapets leder. Gjør deretter arbeidstakeren kjent med bestillingen og be om å sette datoen for bekjentskap og signaturen i de aktuelle feltene.

Et utvalg av det utfylte enhetlige skjemaet T-1 og den faktiske blanke skjemaet for skjemaet kan lastes ned på spesialiserte nettsteder for personalregistreringer.

Anbefalt: