Hvordan Fylle Ut En Forhåndsberegning

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Fylle Ut En Forhåndsberegning
Hvordan Fylle Ut En Forhåndsberegning

Video: Hvordan Fylle Ut En Forhåndsberegning

Video: Hvordan Fylle Ut En Forhåndsberegning
Video: Skatt004 Endre skattekortet ditt 0 2024, Kan
Anonim

Beregningen av forskuddsbetalinger på forsikringspremier for MPI er regulert av Den russiske føderasjons finansdepartement fra 24. mars 2005 nr. 48 og anbefalingene gitt av departementet for å fylle ut, der hovedpoengene i dokumentet utførelse er tydelig beskrevet.

Hvordan fylle ut en forhåndsberegning
Hvordan fylle ut en forhåndsberegning

Bruksanvisning

Trinn 1

Beregningen fylles ut i svart eller blått med en kulepenn eller fyllepenn og sendes til skattekontoret elektronisk eller på papir.

Steg 2

Når du fyller ut dokumentet, skrives bare en indikator i hver linje og kolonne. Hvis det ikke er noen indikatorer, settes det inn en bindestrek. Alle monetære indikatorer er bare registrert i rubler (uten å spesifisere kopekk). Hvis tabellene ikke er fylt ut, settes et Z-merke på marginene.

Trinn 3

I tilfelle feil krysses feil verdier, riktige indikatorer skrives inn og godkjennes med signaturen fra forsikringstakeren eller selskapets tjenestemenn (hovedregnskap og direktør) som indikerer korreksjonsdatoen. Alle korrigerte indikatorer er sertifisert av organisasjonens segl eller signatur fra en enkelt entreprenør. Det er ikke tillatt å korrigere feil med korrigerende midler.

Trinn 4

Etter å ha fylt ut beregningen av forskuddsbetaling, gjør du fortløpende nummerering av de fullførte sidene i "Side" -feltet. Alle forsikringstakere sender inn tittelsiden til Beregning av forskuddsbetalinger (side 001) og avsnitt 1, 2, 2.1, 2.2.

Trinn 5

Mennesker som ikke er individuelle gründere fordi de ikke har TIN, sender inn en tittelside, side 002, og avsnitt 2.3 i organisasjonen har separate avdelinger som har ansvar for å beregne og betale forsikringspremier og sende inn beregningen av forskuddsbetaling for forsikringspremier.

Trinn 6

Det er nødvendig å overlevere beregningen av forskuddsbetaling for OPS (obligatorisk pensjonsavsetning) senest den 20. dagen i måneden etter rapporteringsperioden, i form av KND 1151058., som ble godkjent av Finansdepartementet i Russland 24. mars 2005 N 48n. I dette tilfellet anses en slik periode å være 1 kvartal, 1 halvår og 9 måneder.

Trinn 7

Du kan levere beregningen til skattekontoret personlig eller gjennom en representant, per brev med en liste over investeringer eller via telekommunikasjonskanaler. Datoen for innsending er datoen for sending av dokumentet.

Anbefalt: