Hvordan Fylle Ut Personifisering

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Fylle Ut Personifisering
Hvordan Fylle Ut Personifisering

Video: Hvordan Fylle Ut Personifisering

Video: Hvordan Fylle Ut Personifisering
Video: Hvordan fylle ut en henvendelse om ledningsdata for planlegging i kundeportalen 2024, Kan
Anonim

Personifisering er den årlige innleveringen av rapporter (til Pensjonskassen i Russland), som gir informasjon om forsikringspremier og tjenestetiden til alle forsikrede ansatte i bedriften. Før du fyller ut en personlig konto, er det nødvendig å utføre møysommelig arbeid. Informasjon kan legges inn i rapporteringsskjemaene enten manuelt eller ved hjelp av programvaren som anbefales av FIU. Det andre alternativet er det mest akseptable, siden det er lettere å bruke og bidrar til å unngå fyllingsfeil.

Hvordan fylle ut personifisering
Hvordan fylle ut personifisering

Det er nødvendig

CheckXML + 2NDFL-program

Bruksanvisning

Trinn 1

Kontakt FIU og skattekontoret for å avstemme dataene om mottatte utbetalinger av forsikringspremier. Disse indikatorene skal være identiske med de som er angitt i personifiseringen. Korriger eventuelle feil for å unngå komplikasjoner under mottak av uttalelsene.

Steg 2

Sjekk om medarbeidernes bosted og deres personlige data har endret seg. Personifisering må sendes til rett tid og med pålitelig informasjon. I motsatt fall, i samsvar med artikkel 17 i føderal lov nr. 27-ФЗ datert 1996-01-05, kan det pålegges virksomheten sanksjoner.

Trinn 3

Bruk CheckXML + 2NDFL-programmet til å fylle ut personifiseringen, som kan lastes ned på det offisielle nettstedet til pensjonsfondet eller fås fra PFR-filialen. Start programmet og gå til "Personalisert regnskap", som består av to seksjoner "Individuell informasjon" og "Totaler for virksomheten".

Trinn 4

Gå til seksjonen "Individuell informasjon". I "Profil" -fanen er det nødvendig å legge inn personopplysningene til de forsikrede ansatte i selskapet. Hvis du tidligere har brukt dette programmet, kan informasjonen lastes ned fra det tidligere utfylte "Personaldata" -skjemaet. Deretter angir du informasjon om forsikringspremiene som er opptjent fra arbeidstakers inntekt, forsikringsansiennitet, arbeidsperioder, forhold for førtidspensjonering.

Trinn 5

Gå til fanen "Erstatning" hvis den ansattes personlige data har endret seg i løpet av rapporteringsperioden. Som et resultat vil det bli generert en søknad om utveksling av forsikringsbevis i form av ADV-2, som må sendes ikke bare i elektronisk form, men også på papir. Skjema ADV-3 i "Duplicate" -fanen fylles ut hvis den forsikrede har mistet forsikringsbeviset. Form dataene i avsnittet "Total for selskapet", som indikerer det totale beløpet på påløpte forsikringspremier for selskapet.

Trinn 6

Trykk på "Rapporter" -knappen for å generere en rapportfil og utskrivbare skjemaer. Som et resultat vil alle nødvendige rapporter opprettes for levering av personifisering. De viktigste er spørreskjemaet i henhold til ADV-1-skjemaet, individuell informasjon i henhold til SZV 4-1 og SZV 4-2-skjemaene, samt en inventar i henhold til ADV 6-1-skjemaet.

Anbefalt: