Hvordan Innkreve En Gjeld Under En Henvisning

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Innkreve En Gjeld Under En Henvisning
Hvordan Innkreve En Gjeld Under En Henvisning

Video: Hvordan Innkreve En Gjeld Under En Henvisning

Video: Hvordan Innkreve En Gjeld Under En Henvisning
Video: Tag disse ord ud af dit liv med det samme, de stjæler penge 2024, April
Anonim

En henrettelse er et dokument som oppfyller visse krav og har en etablert form. På bakgrunn av det utføres en obligatorisk gjennomføring av en avgjørelse tatt av en voldgiftsrett i en periode på inntil tre år.

Hvordan innkreve en gjeld under en henvisning
Hvordan innkreve en gjeld under en henvisning

Det er nødvendig

  • - forestillingsliste;
  • - en uttalelse om innledning av tvangsfullbyrdelsesprosedyrer;
  • - brukskonto;
  • - pass.

Bruksanvisning

Trinn 1

Når du har mottatt en fullbyrdelseshandling, åpner du en løpende konto i en hvilken som helst gren av Sberbank i Russland, som skyldneren vil foreta overføringer til fordel for fordringshaveren til gjelden er fullstendig nedbetalt.

Steg 2

Søk til namsmannstjenesten for å iverksette tvangsfullbyrdelse, noe som ytterligere vil medføre beslag av skyldnerens eiendom og midler som tilhører ham. Når du fyller ut søknaden, må du oppgi gjeldende kontonummer. Overlat søknaden og originalen til den mottatte henrettelsesakten til namsmannen for å gjennomføre prosedyren for gjennomføring av rettens avgjørelse om å kreve gjeld.

Trinn 3

Hvis det er detaljert pålitelig informasjon om skyldneren, må du gi den til namsmannen for å lette inkasso.

Trinn 4

Bestem med namsmannens eksekutor de mulige vilkårene for inkasso, basert på tilgjengelig informasjon om skyldneren. Diskuter en samtaleplan for å overvåke utfallet av dommen.

Trinn 5

Bestem tilgjengeligheten til åpne bankkontoer til skyldneren ved å kontakte bankens ledelse ved å skrive en uttalelse. I den, oppgi forespørselen om tvangsinnkreving fra skyldneren av midler til fordel for kravshaveren. Gi alle nødvendige dokumenter på forespørsel fra banken. Etter å ha vurdert dem, er banken forpliktet til å overføre penger til bankkontoen til fordringshaveren.

Trinn 6

Kontakt en organisasjon som tilbyr juridiske tjenester for å få raskere prosedyren for innkreving av gjeld på en fullbyrdelse. Lag en formell kontrakt med henne. Ikke glem å skrive ned partenes vilkår og ansvar, og ta hensyn til entreprenørens ansvar overfor kunden. Send inn alle nødvendige dokumenter, overvåke tidspunktet for og kvaliteten på utførelsen, i samsvar med den inngåtte kontrakten.

Anbefalt: