Hvordan Ikke Miste Kunder

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Ikke Miste Kunder
Hvordan Ikke Miste Kunder

Video: Hvordan Ikke Miste Kunder

Video: Hvordan Ikke Miste Kunder
Video: Ladybug og Chat Noir og deres barn. Eventyr om natten fra Marinette Miraculous 2024, Mars
Anonim

Mange selskaper bruker imponerende ressurser på å skaffe nye kunder. En like viktig oppgave er imidlertid å beholde de eksisterende. For ikke å miste kunder, er det nødvendig å implementere et sett med markedsføringsmetoder.

Hvordan ikke miste kunder
Hvordan ikke miste kunder

Det er nødvendig

  • - implementering av CRM-systemet;
  • - kundebase;
  • - salgsfremmende aktiviteter.

Bruksanvisning

Trinn 1

Lag et kundelojalitetsprogram. I markedsføring er det et styringssystem for kundeforhold - CRM (Customer Relationship Management). Velg selv en eller flere aspekter av denne retningen, og ta hensyn til detaljene i aktiviteten. CRM lar deg analysere effektiviteten i arbeidet med klienter, ta hensyn til antall nye og overvåke lojaliteten til eksisterende.

Steg 2

Led kundebasen din. Hvis detaljene i arbeidet ditt innebærer for mye flyt av besøkende, inkludert tilfeldige, fokuser du på nøkkelkunder. For alle andre, innfør et mer generelt regnskapssystem. Du kan få data for statistikken din ved frivillig avhør. For å gjøre klienten interessert i å fylle ut spørreskjemaet, gi ham et rabattkort eller en liten gave i bytte. Databasen vil hjelpe deg med å få en ide om målgruppen, gratulere kunder med høytiden, informere dem om dine nye produkter og kampanjer.

Trinn 3

Perfekt servicesystemet i din bedrift. Skriv ned kravene til bedriftsetikk, tren kontinuerlig ansatte som kommuniserer direkte med besøkende. Feil eller upassende samtale med en klient er en av hovedgrunnene til at klienten kan nekte tjenestene dine. Sørg for at kommunikasjonssystemet i selskapet ditt er på høyeste nivå.

Trinn 4

Påminn eksisterende kunder om deg selv med jevne mellomrom. SMS-varsler, e-post, støttende annonser: dette er bare noen få av metodene som vil hjelpe kundene til å ikke glemme deg eller delta i konkurransen.

Anbefalt: