Hvordan Få Penger Tilbake For Behandling

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Få Penger Tilbake For Behandling
Hvordan Få Penger Tilbake For Behandling

Video: Hvordan Få Penger Tilbake For Behandling

Video: Hvordan Få Penger Tilbake For Behandling
Video: Hvordan Tjene Penger Som Ung 💸 | 5 smarte måter jeg faktisk har gjort selv... 2024, April
Anonim

Alle arbeidende borgere betaler 13% av inntekten til statsbudsjettet. Med kostnadene for behandlingen, inkludert dyre, er det mulig å returnere noe av pengene. For dette utarbeides en erklæring når du fyller ut hvilken du trenger å bli ledet av Russlands skatteregler. Erklæringen er ledsaget av dokumentasjon, og listen kan variere avhengig av region.

Hvordan få penger tilbake for behandling
Hvordan få penger tilbake for behandling

Det er nødvendig

  • - programmet "Erklæring";
  • - lisens fra en medisinsk organisasjon;
  • - en avtale med en medisinsk organisasjon;
  • - kvitteringer for betaling av medisiner;
  • - reseptskjema for medisiner.

Bruksanvisning

Trinn 1

For å bekrefte mottak av betalte medisinske tjenester, be institusjonen der du fikk behandling om en kopi av lisensen. Vær oppmerksom på at dette dokumentet er sertifisert av den blå forseglingen fra medisinsk organisasjon. Lisensen bekrefter sykehusets rett til å delta i betalt behandling av pasienter.

Steg 2

Når du mottar reseptbelagte legemidler, må du holde reseptskjemaene skrevet ut av den behandlende legen, sertifisert av spesialistenes underskrift og den medisinske institusjonen. Sørg for å oppbevare salgskvitteringer, kontantkvitteringer for betaling av medisiner. Bekreftelse av passering av betalt behandling på sykehuset er kvitteringer, samt en avtale med sykehuset, som foreskriver kostnadene for medisinske tjenester.

Trinn 3

På selskapet der du har jobbet i minst seks måneder, kan du be om en inntekt i regnskapsavdelingen til bedriften. Dokumentet foreskriver beløpet for de siste seks månedene. Vær oppmerksom på at arbeidsgiveren må holde tilbake skatt på lønn.

Trinn 4

Skriv inn en tilstandserklæring i erklæringsprogrammet. Angi nummeret på inspeksjonen der erklæringen leveres. Skriv i type erklæring 3-NDFL. I tegnet til en skattyter, sjekk varen "annen person". Bekreft inntekten din med et 2-NDFL-sertifikat.

Trinn 5

Skriv inn dine personlige data, passopplysninger, inkludert serien, nummeret, avdelingskoden. Angi adressen til din registrering, telefonnummer (mobil, hjemme).

Trinn 6

Velg et sosialt fradrag i fradraget. Angi beløpet som brukes på medisiner i feltet Behandling. Vær oppmerksom på at regjeringen i Russland har godkjent en liste over medisiner som det er mulig å få fradrag for. Hvis legemidler er på denne listen, vil 13% returneres. Når du mottar betalte medisinske tjenester på et sykehus, angir du hvor mye penger du har brukt i feltet "Dyrt behandling".

Trinn 7

Skriv ut erklæringen. Send det sammen med en pakke med dokumenter, en søknad om fradrag til skattemyndigheten. Innen 4 måneder vil en del av pengene gå til den nåværende kontoen din som er spesifisert i søknaden.

Anbefalt: