Hvordan åpne En Kosmetikkbutikk

Innholdsfortegnelse:

Hvordan åpne En Kosmetikkbutikk
Hvordan åpne En Kosmetikkbutikk

Video: Hvordan åpne En Kosmetikkbutikk

Video: Hvordan åpne En Kosmetikkbutikk
Video: Hudpleie på Tone Lise Akademiet 2024, April
Anonim

Etter å ha åpnet et utsalgssted for skjønnhetsprodukter i en by med en million innbyggere, må du nesten helt sikkert konkurrere med store kjedebutikker. I de samme bosetningene der "nettverkere" ennå ikke har trengt gjennom, kan det hende at publikum av potensielle kunder ikke er stort nok. Men hvis du fortsatt tror at det er sjanser for å lykkes, først og fremst for å åpne en kosmetikkbutikk, må du utføre følgende trinn.

For salg av luksuriøs kosmetikk, bør interiøret være dekorert så elegant som mulig
For salg av luksuriøs kosmetikk, bør interiøret være dekorert så elegant som mulig

Det er nødvendig

  • 1. Lokaler (egen eller leid)
  • 2. Tilbehør til innredning og kommersielt utstyr
  • 3. Salgspersonale
  • 4. Pakke med dokumenter

Bruksanvisning

Trinn 1

Bestem hvilken klasse kosmetikk som er mest etterspurt av den potensielle kundepublikummet i butikken din. Det vil avhenge av produktnivået og leverandørene du ikke bare velger hva slags lokaler, men også hva slags personell du skal velge. Husk at ikke alle kategorier av befolkningen vil ha og vil være i stand til å kjøpe "premium" -klassen (eller på annen måte "selektiv" kosmetikk), men produkter designet for allmennheten finner nesten alltid sine kunder.

Steg 2

Finn et romslig rom i første etasje i en bygning, for eksempel en ombygd leilighet. I noen tilfeller anbefales det også å leie et område i et kjøpesenter. Det bør tas i betraktning at distributører av "selektive" produkter, før de begynner å samarbeide med deg, definitivt vil sette pris på lokalene for salg av kosmetikk til din disposisjon.

Trinn 3

Utvikle sammen med en profesjonell designer et interiørdesignprosjekt for din fremtidige kosmetikkbutikk. Det er umulig å spare på kvaliteten og utseendet på kommersielt utstyr, skjønnhet og stilenhet for vellykket salg av parfyme og kosmetikk er uunnværlig. Det ville også være fint å bruke tjenestene til en merchandising-spesialist for vindusdressing.

Trinn 4

Vær nøye med valg av salgspersonell, ikke behandle denne saken som en sekundær sak. Erfarne salgskonsulenter gjør kosmetikkutsalg mye mer effektivt. Det vil være en stor suksess hvis du kan "hente" ansatte i en butikk med lignende profil, som nylig stengte eller gjennomgikk en "nedbemanning" av personalet.

Trinn 5

Vær forsiktig med å samle inn pakken med dokumenter så snart som mulig - formelle prosedyrer i lisensierende organisasjoner kan "strekke seg" i lang tid. Hvis det er mulig, kan du overlate utarbeidelsen av nødvendig dokumentasjon til et tredjeparts advokatfirma.

Anbefalt: