Hvordan Starte En Bedrift For å Levere Måltider Til Kontorer

Hvordan Starte En Bedrift For å Levere Måltider Til Kontorer
Hvordan Starte En Bedrift For å Levere Måltider Til Kontorer

Video: Hvordan Starte En Bedrift For å Levere Måltider Til Kontorer

Video: Hvordan Starte En Bedrift For å Levere Måltider Til Kontorer
Video: Hvordan starte og drive din egen bedrift? - Office X (EP.01) 2024, Mars
Anonim

Levering av måltider til kontorer er en ganske lovende forretningslinje. De siste årene har det vært en jevn etterspørsel etter denne tjenesten. La oss prøve å finne ut hvordan du organiserer din egen virksomhet for levering av måltider til kontorer, og hvilke vanskeligheter som kan oppstå i de første stadiene av dannelsen av virksomheten.

Hvordan starte en bedrift for å levere måltider til kontorer
Hvordan starte en bedrift for å levere måltider til kontorer

Hvor skal jeg begynne?

For å organisere levering av måltider til kontorer, må du leie et rom som oppfyller de godkjente hygienestandardene. Du må også utstyre rommet med kvalitetsutstyr for å sikre kokkenes stabile arbeid. I begynnelsen vil to kokker være nok for deg.

Du må ha to biler tilgjengelig. Den ene skal utføre levering av måltider til kontorer, og den andre er beregnet på turer for dagligvarer. Kjøp av produkter må gjøres nesten hver dag, så for disse formålene kan du ansette en spesiell person, men først kan du ta dette ansvaret. Smaken på maten avhenger av kvaliteten på produktene, så det er bedre å ikke spare på kjøp.

Du må også ansette en innkjøpssjef, som også kan fungere som en avsender og vil ta imot bestillinger, en leveringskurer og en rengjøringsdame. Over tid vil det være mulig å utvide området, ansette flere ansatte og utvide menyen.

Personalkrav

Stor oppmerksomhet bør rettes mot kokkene. De skal være profesjonelle innen sitt felt. Tross alt avhenger den videre velstanden og utviklingen av virksomheten av hvor deilig maten tilberedt av dem vil være.

Personen som skal stå for levering av måltider til kontorer må være ansvarlig og høflig, kunne kommunisere med mennesker.

Alle ansatte i bedriften din må ha medisinske journaler. Ikke ansett de første menneskene på gaten som er villige til å jobbe for et lite beløp. Kvalitetsmat er en garanti for et konstant klientell og et godt omdømme, som direkte påvirker trivselen din.

Hvor finner du klienter

For å komme i gang er det bedre å velge et stort kontorsenter der mange jobber. Du kan avtale levering av måltider til kontorene med en sekretær eller kontorsjef, la menyen, telefonnumrene og e-postadressen ligge på administratorens pult, hvor bestillinger kan sendes.

Til å begynne med vil det ikke være mange bestillinger, men hvis du tar med velsmakende og variert mat til rimelige priser, vil antallet kunder i nær fremtid begynne å øke stadig.

Du kan utvide ditt aktivitetsfelt og begynne å forberede og servere banketter på kontorer. Denne tjenesten er ganske etterspurt, spesielt i store organisasjoner med mange ansatte.

Svakheter ved denne virksomheten

Ulempene med denne typen gründeraktiviteter inkluderer konstant problemer med sanitærkontroll. SES-inspektører vil alltid finne en grunn til å stenge bedriften. Det kreves konstant overvåking av ansatte og matkvalitet.

Denne typen aktiviteter er imidlertid veldig lovende, spesielt i store byer, fordi det ikke er så mange tilbud i dette segmentet av tjenestemarkedet.

Anbefalt: