Hvordan åpne Din Egen Dataklubb

Innholdsfortegnelse:

Hvordan åpne Din Egen Dataklubb
Hvordan åpne Din Egen Dataklubb

Video: Hvordan åpne Din Egen Dataklubb

Video: Hvordan åpne Din Egen Dataklubb
Video: Registrere Enkeltmannsforetak 2024, Kan
Anonim

Hvis du er en omgjengelig person, velbevandret i mennesker, deres forhold og ønsker å starte din egen virksomhet, kan du begynne å åpne en dataklubb. Faktisk er bekjentskap for mange et reelt problem, men i forhold til den moderne livsrytmen er det praktisk talt ikke tid igjen til møter og datoer.

Hvordan åpne din egen dataklubb
Hvordan åpne din egen dataklubb

Bruksanvisning

Trinn 1

For å åpne en dataklubb, først og fremst, se etter et sted hvor du vil møte kunder. Dette kan være en leid eller egen leilighet eller et kontor. Å leie en leilighet vil selvfølgelig koste mindre enn et kontor. Dessuten er atmosfæren i den mer gunstig for kommunikasjon. Lei en ett- eller to-roms leilighet. Dette vil være nok for klubben din. Gjør kosmetiske reparasjoner, kjøp møbler. Lag en koselig og tillitsfull atmosfære for fremtidige kunder.

Steg 2

Det vil ikke være overflødig å organisere en godbit. Te, kaffe, mineralvann - alt dette kan være nødvendig når du kommuniserer med besøkende i klubben din. Tross alt vil suksessen til din virksomhet avhenge av kvaliteten på kommunikasjonen med kundene og av hvor reell din hjelp vil være. Og en uformell atmosfære med en kopp te eller kaffe vil hjelpe folk å åpne seg raskere, noe som betyr at du blir bedre kjent med personen.

Trinn 3

Lag et arkivskap. For å gjøre dette må du annonsere i en avis, radio, TV eller plassere den på Internett. Ikke mindre effektivt er å legge ut annonser ved inngangene eller legge ut brosjyrer i boksene med boligbygg. Tro meg, det vil definitivt være de som vil finne en livspartner. Viktigst, ikke glem å oppgi telefonnummeret og adressen du kan kontakte i kunngjøringen. Du kan ordne kortindeksen i form av et album, der grunnleggende informasjon vil bli samlet inn for hver klient: bilde, fødselsdato, vaner osv. Du kan gruppere mapper i arkivskapet på forskjellige måter: etter alder, interesser, kjønn.

Trinn 4

For at dataklubben skal kunne arbeide for fullt, ansett 1-2 assistenter. De kan være engasjert i telefonsamtaler, dannelse og design av et arkivskap. Mens du snakker med en klient, vil assistenten svare på samtalen eller ta seg av en annen besøkende.

Trinn 5

Når det gjelder betaling for tjenester, kan du belaste et visst beløp for å motta et spørreskjema fra hver klient. Det koster ekstra for hvert organisert møte. Samtidig kan en person betale dobbelt så mye som hver. Tjenestene til klubben din kan omfatte ikke bare valg av en sjelevenn, men også søket etter en reisefølge, en partner for en tur osv.

Anbefalt: