Hvordan Registrere Salg Av LLC

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Registrere Salg Av LLC
Hvordan Registrere Salg Av LLC

Video: Hvordan Registrere Salg Av LLC

Video: Hvordan Registrere Salg Av LLC
Video: Enkel fakturering av medlemskontingent KlubbAdmin 2024, April
Anonim

For å lovlig kunne selge et foretak, må du vite hvordan du formaliserer salg av en LLC av en notarius, i samsvar med gjeldende føderal lov i den russiske føderasjonen "On Limited Liability Companies" (nr. 14-ФЗ datert 02 / 08/1998). Denne juridiske prosedyren krever at medlemmene i selskapet er ekstremt forsiktige når de utarbeider og fyller ut de relevante dokumentene, og tar mye tid.

Hvordan registrere salg av LLC
Hvordan registrere salg av LLC

Det er nødvendig

uttalelser fra LLC-deltakere, salgskontrakt og kjøp av kapitalandeler, andre dokumenter fra LLC og enkeltpersoner

Bruksanvisning

Trinn 1

Informer alle medlemmer av LLC, direktøren og andre grunnleggere om din intensjon om å selge selskapet. Det er bedre å gjøre dette skriftlig eller i form av utsendelse med en liste over vedlegg. Sørg for å oppgi i meldingen salgsbetingelsene for LLC - den omtrentlige prisen, vilkårene og andre kriterier.

Steg 2

Vent til alle deltakerne gir deg sitt forebyggende frafall. De må få erklæringen sertifisert av en notarius. De er forpliktet til å gi dem til deg innen en måned (for enkeltpersoner) eller innen ti dager (for juridiske personer). Andre vilkår er mulige, hvis slike er angitt i charteret til LLC. Deltakere som ønsker å beholde sine fortrinnsretter, må sende inn sitt skriftlige samtykke til å kjøpe en aksje innen samme tidsramme. De har også rett til å nekte et kjøp eller ikke svare i det hele tatt på tilbudet ditt.

Trinn 3

Gå til en notarius for å formalisere salgs- og kjøpsavtalen for LLC. Ta medlemsuttalelsene og andre viktige dokumenter fra organisasjonen. Når prosedyren er fullført, må du umiddelbart gå til skatteetaten, siden salg av en LLC bare kan fullføres ved å gjøre endringer i Unified State Register of Legal Entities.

Anbefalt: