Hvordan Få Medisinsk Lisens

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Få Medisinsk Lisens
Hvordan Få Medisinsk Lisens

Video: Hvordan Få Medisinsk Lisens

Video: Hvordan Få Medisinsk Lisens
Video: СКАЗОЧНАЯ СКАЗКА, КАК Я ПОЛУЧИЛ ЛИЦЕНЗИЮ МЕДИЦИНСКОЙ МАРИУАНЫ! 2024, Kan
Anonim

Det er obligatorisk å skaffe medisinsk lisens for enhver juridisk enhet som tilbyr medisinske tjenester. Å skaffe medisinsk lisens gjøres på helseavdelingen i ditt område. Søk hjelp der og registrer dine medisinske aktiviteter.

Hvordan få medisinsk lisens
Hvordan få medisinsk lisens

Bruksanvisning

Trinn 1

Samle de nødvendige dokumentene: et sertifikat for statsregistrering av en organisasjon, et sertifikat for skatteregistrering, en leieavtale for ikke-boliger og dens planløsning, dokumenter for eierskap til utstyr, en ordre om utnevnelse av overlege, en konklusjon av Rospotrebnadzor, dokumenter om medisinsk utdannelse til hver ansatt, en avtale for vedlikehold av utstyr, et dokument som bekrefter betaling av lisensavgiften, metrologisk kontroll av utstyr.

Steg 2

Skriv en uttalelse i tre eksemplarer, alle dokumenter er sertifisert av signaturen til organisasjonssjefen og organisasjonens segl. Forbered deg på lisensiering på en kompetent måte og forsøk å gjøre noe som omgår loven, slik at det i fremtiden ikke vil være en eneste mistanke om dine aktiviteter.

Trinn 3

Hvis du ikke er i stand til personlig å håndtere utarbeidelse av dokumenter for en lisens, kan du søke hjelp fra advokater. Husk at denne tjenesten er ganske dyr. Men samtidig vil du spare tid og nerver ved å bli kvitt smertefull ventetid i kø foran kontorene til ulike myndigheter. Velg et verdig advokatfirma slik at denne prosedyren oppfyller alle bestemmelsene og slutter innen den angitte tidsrammen.

Trinn 4

Gjennomfør en foreløpig undersøkelse for lisensens tilstrekkelighet. Forbered bankinformasjon og detaljer for betaling av statlig avgift for lisensiering, adressen til skattekontoret.

Trinn 5

Registrering av lisens er 45 dager. Etter det mottar du offisielt et dokument i hendene og har rett til å utføre medisinske aktiviteter. Lisensen gis for en periode på fem år. Lisensen kan utstedes enten personlig til deg eller til en ansatt i organisasjonen. Selv etter oppsigelsen forsvinner ikke lisensen, men er gyldig i den angitte perioden.

Anbefalt: