Finnes Det Filialer Av Sberbank I Russland I Ukraina

Innholdsfortegnelse:

Finnes Det Filialer Av Sberbank I Russland I Ukraina
Finnes Det Filialer Av Sberbank I Russland I Ukraina

Video: Finnes Det Filialer Av Sberbank I Russland I Ukraina

Video: Finnes Det Filialer Av Sberbank I Russland I Ukraina
Video: Китайская Россия: РФ плавно превращается в сырьевой придаток Поднебесной 2024, April
Anonim

Sberbank of Russia er en av de største bankinstitusjonene i vårt land, hvis kontorer finnes i nesten hvilken som helst by. Bankens filialnettverk strekker seg imidlertid utover Russland.

Finnes det filialer av Sberbank i Russland i Ukraina
Finnes det filialer av Sberbank i Russland i Ukraina

Sberbank of Russia er den største banken i landet, som tilbyr et bredt spekter av ulike finansielle tjenester for både enkeltpersoner og juridiske personer. Samtidig er bankens aktiviteter når det gjelder territoriell dekning ikke begrenset til Russland: det er også filialer i andre land, for eksempel i Ukraina.

Sberbank i Ukraina

I Ukraina opererer Sberbank under det offisielle navnet Sberbank of Russia Joint Stock Company (JSC). Likevel er det fra et juridisk synspunkt en ukrainsk forretningsbank, som også er en av de ti største finansinstitusjonene i landet. Den totale størrelsen på eiendelene hans i Ukraina er over 40 milliarder UAH. Sberbank begynte offisielt sin virksomhet i dette landet i 2001, da Ukrainas nasjonale bank ga rett til å utføre bankaktiviteter, og registrerte den i listen over nasjonale banker under nummer 277.

Stiftelsesform Sberbank of Russia JSC i Ukraina er et datterselskap av det russiske åpne aksjeselskapet Sberbank of Russia. Faktisk betyr dette at hele mengden av den autoriserte kapitalen i organisasjonen, som er mer enn 3 milliarder hryvnias, ble dannet på bekostning av morbankens ressurser. Videre er begge disse organisasjonene, sammen med andre selskaper tilknyttet denne finansinstitusjonen, en del av Sberbank International Group. Totalt opererer den i 22 land i verden, inkludert landene i SNG og Europa, samt Tyrkia, India og Kina.

Sberbank-filialer i Ukraina

Sberbanks ukrainske nettverk er veldig omfattende: i dag inkluderer det mer enn 190 regionale filialer lokalisert i forskjellige deler av landet. Så bare i Kiev-regionen er det 5 regionale kontorer, samt flere minibanker som tillater bankens kunder å bruke tjenestene de trenger uten å involvere operatører. I tillegg kan noen operasjoner med Sberbank-kort utføres ved hjelp av minibanker fra partnerbanker, inkludert ATMosfera-nettverket, Ukrsotsbank, Ukreximbank og andre store finansinstitusjoner.

Totalt er antallet av bankens kunder i Ukraina blant individer omtrent 850 tusen, blant juridiske personer - rundt 25 tusen, og rundt 20 tusen av dem er små og mellomstore bedrifter, og de resterende kundene er store industrielle og andre bedrifter spiller ledende rolle i statens økonomi.

Anbefalt: