Hvordan Selge Polstrede Møbler

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Selge Polstrede Møbler
Hvordan Selge Polstrede Møbler

Video: Hvordan Selge Polstrede Møbler

Video: Hvordan Selge Polstrede Møbler
Video: Hvordan selge på Finn.no på 5 min 2024, Mars
Anonim

Polstrede møbler er en viktig egenskap for ethvert moderne interiør. Det moderne møbelmarkedet er fyldt med et bredt utvalg av forslag, fra beskjedne representanter for økonomiklassen til eksklusive designverk.

Hvordan selge polstrede møbler
Hvordan selge polstrede møbler

Bruksanvisning

Trinn 1

Hvis du ønsker å lykkes med å selge polstrede møbler, så se på det gjennom øynene til en kjøper. Personen som kommer til butikken din for første gang, vet ikke noe om særegenheter ved møblene du selger, han vet kanskje veldig lite om polstrede møbler generelt. Din oppgave er å presentere kjøperen alle data og fakta som er av interesse for ham.

Steg 2

Hvis en mor kommer til deg med sin lille sønn og ønsker å kjøpe en sofa fra deg til barnehagen, bør du definitivt være oppmerksom på følgende fordeler med produktene dine: - i produksjonen av modellene det gjelder, bare miljøvennlig materialer ble brukt (når du velger møbler til et barn, er dette veldig viktig); - Sofaens ramme er laget av slitesterke materialer (liste). Derfor, hvis babyen plutselig begynner å hoppe på sofaen, vil den solide kroppen forbli uskadd. - Sofadekselet er laget av slitesterke, slitesterk materialer. Glidelåser på dekselet gjør at du kan fjerne det og vaske det etter behov. - Det er ingen skarpe, traumatiske deler på sofaen, alle festene (bolter, muttere, skiver osv.) Blir fjernet under huset.

Trinn 3

Etter å ha listet opp de viktigste egenskapene for en gitt klient, fortsett til demonstrasjonen. Demonter sofaen, vær oppmerksom på hvor komfortabelt og romslig det indre rommet for lin er, hvilken ergonomisk madrass som ligger ved foten av sofaen. Husk å invitere kunder til å sette seg ned og vurdere kvaliteten på de polstrede møblene dine personlig.

Trinn 4

Hvis klienten din er en middelaldrende mann og det er veldig lite kjent med ham, så gjør oppmerksom på de tekniske fordelene ved møblene. De avgjørende faktorene i dette tilfellet vil være følgende faktorer: - styrke; - funksjonalitet; - holdbarhet til driftsmekanismer; - materialer, deres tekniske egenskaper, sammenlignet med konkurrerende produsenter (selvfølgelig uten å navngi spesifikke merker).

Trinn 5

Husk - for salg av polstrede møbler for å gi deg en anstendig inntekt, kombiner uklanderlig kunnskap om produkter med en individuell tilnærming til hver kunde.

Anbefalt: