Hvordan Organisere Mennesker

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Organisere Mennesker
Hvordan Organisere Mennesker

Video: Hvordan Organisere Mennesker

Video: Hvordan Organisere Mennesker
Video: Oppfyll familiedrømmen i 2018 2024, April
Anonim

I virksomheten er det viktigste ikke bare å sette mål og oppnå dem. Siden du ikke jobber med de tildelte oppgavene dine alene, er det veldig viktig å organisere menneskene som er under din kontroll. For å gjøre dette må du interessere dem på alle tilgjengelige måter.

Hvordan organisere mennesker
Hvordan organisere mennesker

Bruksanvisning

Trinn 1

Få mennesker vil jobbe hardt og uselvisk, og innse at de jobber for noen andre. Hovedets første oppgave er å koble selskapets velstand, inntektsnivået, med trivsel og lønnsnivå for de ansatte. I dette tilfellet, når materielle insentiver og karrierevekst avhenger av arbeidskvaliteten og pliktoppfyllende oppgaver, vil de ansatte ha et ønske om å jobbe hardere og bedre.

Steg 2

For å organisere et team, må du ikke utelukke ansatte fra å løse ledelsesmessige problemer. Selvfølgelig vil de endelige avgjørelsene bli tatt av deg, og bare du har det fulle ansvaret for dem, inkludert materielle. Men involver eksperter, hold produksjonsmøter, hør på meningene til alle som har noe å si. Å vite at deres meninger blir lyttet til og tatt i betraktning når de tar beslutninger, vil øke deres selvtillit og også få dem til å føle seg ansvarlige for å fullføre vanlige oppgaver.

Trinn 3

Forklar til ansatte hvorfor denne eller den andre beslutningen ble tatt. Når selskapets økonomiske strategi er klar og forståelig for dem, vil de bevisst utføre oppgavene som er tildelt hver av dem. Å se et bestemt mål foran dem og måten det kan oppnås på, vil de jobbe med glede og entusiasme.

Trinn 4

Kommuniser med ansatte. Gjør møter og planlegg møter, koordiner arbeidet med dem, hør på rapporter, oppsummer resultatene, analyser feil. Hver av de ansatte må se et klart bilde av arbeidet som utføres. Og sørg for å føre tilsyn med alle. Ingenting organiserer som behovet for å rapportere, så du må holde disse møtene så ofte som mulig.

Trinn 5

Motivasjonsmekanismen vil tillate organisering og forening av ethvert team. Bruk insentivmetoder og incentiviser de som virkelig fortjener det. Hvis du jobbet alene, og den som roser sjefen fikk en stor bonus, risikerer du å fraråde ansatte å jobbe godt. Vær rettferdig i fordelingen av insentiver og kontantbelønninger.

Anbefalt: