Hvordan øke Netto Eiendeler

Innholdsfortegnelse:

Hvordan øke Netto Eiendeler
Hvordan øke Netto Eiendeler

Video: Hvordan øke Netto Eiendeler

Video: Hvordan øke Netto Eiendeler
Video: Nisjeforskning i fjerde kvartal | Søkeord- og nisjeforskning for Amazon KDP Publishing 2024, April
Anonim

Representanter for den utøvende grenen, som initierte endringer i skattesystemet, påvirker tradisjonelt selskapets arbeid. Nylig har det vært vanskeligheter forårsaket av prosedyren etablert av tjenestemenn for beregning av verdien av netto eiendeler i aksjeselskaper. Noen ganger er det vanskelig å overholde det. Forstå forholdet mellom eiendeler og forpliktelser, estimer din egen kapital riktig for å øke ønsket indikator.

Hvordan øke netto eiendeler
Hvordan øke netto eiendeler

Bruksanvisning

Trinn 1

Hvis selskapet ditt er en del av en gruppe bedrifter, kan du forbedre nettoformuen til målselskapet ved å kombinere de to firmaene. Husk at en økning i organisasjonens eiendeler vil føre til en rask økning i forpliktelsene. Du kan unngå dette hvis du overfører eiendommen som en allmenn juridisk arv. Begge former for omorganisering er like akseptable: fusjon eller erverv.

Steg 2

Lovgivningsmessig er implementering ikke overføring av anleggsmidler eller annen eiendom til en organisasjon til dens etterfølger i ferd med å omorganisere dette selskapet, i samsvar med artikkel 39 nr. 3 nr. 3 i Russlands skatteregler. Som et resultat: selskapet, som mottok eiendommen i omorganiseringsprosessen, bidrar ikke med verdien til inntekten, i samsvar med nr. 3 i artikkel 251 i Russlands skatteregler. Mottaker kan i kostnadsposten ta med kostnadene og tapene (pådratt før datoen for omorganiseringen og blir ikke regnskapsført i skattegrunnlaget) for de omorganiserte enhetene.

Trinn 3

Etterfølgerfirmaet kan kreve å trekke beløpet som tidligere er belastet eller betalt av det omorganiserte firmaet. Vær oppmerksom på at disse beløpene ikke skal trekkes av det omorganiserte selskapet før omorganiseringen starter. I tillegg må slike beløp refunderes av det omorganiserte selskapet i samsvar med artikkel 176 i skattekoden, men ikke returneres før omorganiseringen starter.

Trinn 4

Den mottakende organisasjonen vil motta, i tillegg til eiendelene til det ombygde selskapet, dets forpliktelser og betale skatt og straff til sistnevnte. Derfor, før du bestemmer deg for å omorganisere selskapet, må du vurdere forpliktelsene.

Trinn 5

Øk eiendelene dine ved å investere, men gjør det bare når samfunnet ikke har nok egenkapital. Prøv å skaffe aksjekapitalen eller få økonomisk hjelp fra aksjonærene. Et tilleggsbidrag fra investorer til autorisert kapital i form av eiendom og penger regnes som en investering når det gjelder beskatning. Overføring av eiendom som en investering anses ikke som et salg i samsvar med artikkel 39 nr. 4 i Russlands skatteregler.

Anbefalt: