Hvordan Få Et Lån I Utenlandsk Valuta

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Få Et Lån I Utenlandsk Valuta
Hvordan Få Et Lån I Utenlandsk Valuta

Video: Hvordan Få Et Lån I Utenlandsk Valuta

Video: Hvordan Få Et Lån I Utenlandsk Valuta
Video: Hvordan fungerer renter på lån? 2024, Mars
Anonim

Ifølge analytikere er det tenkt en lang periode med styrking av euro og dollar i nær fremtid. Forbrukere som stoler på eksperter begynner allerede å tenke på å få lån i utenlandsk valuta. I en slik situasjon er det viktig å avgjøre i hvilken valuta lånet vil være mest lønnsomt.

Hvordan få et lån i utenlandsk valuta
Hvordan få et lån i utenlandsk valuta

Det er nødvendig

  • - en pakke med dokumenter;
  • - utfylt søknadsskjema i banken.

Bruksanvisning

Trinn 1

Et lån i utenlandsk valuta kan ikke bare tas i euro eller dollar. Bankene gir også lån i andre valutaer som pund, yen eller franc. Rentene på slike lån er lavere, og dette gjør dem mye mer attraktive. I yen og sveitsiske franc kan et lån utstedes til 8-9% per år. Jo lavere rente på lånet ditt, jo mindre vil du betale for mye hver måned. I tillegg er rentene for dollarlån også vanligvis 2-3% lavere enn for lån i rubler.

Steg 2

Vei alle fordeler og ulemper før du tar den endelige avgjørelsen om å ta opp et lån i utenlandsk valuta. Vær oppmerksom på stabiliteten i rentene i finansmarkedene, noe som vil påvirke lønnsomheten til lånet. Enda bedre, hvis lånet er i valutaen du mottar inntekt i.

Trinn 3

Velg riktig bank og vurder forbrukerlåneproduktene den tilbyr. Bestem hvilket lån du trenger: sikret eller ikke, garantert av tredjeparter, etc. Vær oppmerksom på renten og de foreslåtte lånevilkårene. Størrelsen på betalingen på den avhenger også av størrelsen på lånetiden.

Trinn 4

Spør om pakken med dokumenter som banken trenger for å vurdere en søknad om lån. Vanligvis kan du ikke klare deg uten pass fra en statsborger i Russland; et dokument som bekrefter registrering på bostedet, økonomiske dokumenter (2-NDFL-sertifikater eller sertifikater i form av en bank) og en kopi av arbeidsboken, sertifisert av arbeidsgiveren side for side. Du må også fylle ut et søknadsskjema på bankens nettsted eller direkte i bankens filial.

Trinn 5

Kontakt bankkontoret og avvent avgjørelsen fra kredittkomiteen så snart du har fullført alle punktene ovenfor. Vilkårene for behandling av søknaden overstiger vanligvis ikke 2 virkedager, hvis alt er i orden med dokumentene.

Anbefalt: