Hvordan Overføre Penger Lønnsomt

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Overføre Penger Lønnsomt
Hvordan Overføre Penger Lønnsomt

Video: Hvordan Overføre Penger Lønnsomt

Video: Hvordan Overføre Penger Lønnsomt
Video: Hvordan overføre penger til Coinbase? SEPA overføring 2024, April
Anonim

Pengeoverføring er en veldig populær tjeneste. Dessuten er det i dag ingen problemer med dette. Mange forskjellige systemer tilbyr sine tjenester innen økonomisk overføring. Imidlertid er det ofte nødvendig å sende kontanter ikke bare raskt, men også lønnsomt.

Hvordan overføre penger lønnsomt
Hvordan overføre penger lønnsomt

Bruksanvisning

Trinn 1

Det er rundt 17 betalingssystemer i Russland, og hver av dem har sine egne vilkår for overføring av kontanter, provisjoner knyttet til denne prosedyren og gebyrer. Derfor, først og fremst, studer disse forholdene. Dette kan enkelt gjøres ved hjelp av Internett.

Steg 2

Lag en oppsummeringstabell der du angir perioden overføringen vil nå mottakeren for, og provisjonen. Så det vil bli klart for deg hvor du kan spare.

Trinn 3

Hvis haster ikke er så viktig for deg, og mottakeren av midlene kan vente 1-2 dager, velg en bankoverføring. Du kan gjøre dette på to måter: fra kort til kort og fra konto til konto.

Trinn 4

I det første tilfellet trenger du mottakerens kortnummer for å sende penger. Husk at overføringen kan sendes både i avsenderens valuta og i mottakerens valuta. Tenk på dette øyeblikket på forhånd.

Trinn 5

I det andre tilfellet må du oppgi den 20-sifrede mottakerens kontonummer. Bare vær veldig forsiktig og forsiktig når du sender penger. Tross alt, hvis du gjør en feil når du spesifiserer detaljene for minst ett symbol, vil pengene gå til en annen person. Å returnere dem vil være ganske problematisk.

Trinn 6

Fordelen med denne metoden er at transaksjonsgebyret bare er 1% av det totale overføringsbeløpet. Og hvis betalingssystemene har omtrent 150 rubler, betaler du 50-60 når du overfører gjennom en bank.

Anbefalt: