Hvordan Få Et Lån Hvis Du Har En Dårlig Kreditthistorie

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Få Et Lån Hvis Du Har En Dårlig Kreditthistorie
Hvordan Få Et Lån Hvis Du Har En Dårlig Kreditthistorie

Video: Hvordan Få Et Lån Hvis Du Har En Dårlig Kreditthistorie

Video: Hvordan Få Et Lån Hvis Du Har En Dårlig Kreditthistorie
Video: Коллекторша не ожидала такого | Rapad 2024, Kan
Anonim

All-Russian Bureau of Credit Histories inneholder informasjon om hver klient som noen gang har tatt opp banklån. En dårlig historie er en viktig grunn til å nekte å motta et nytt lån, men ikke alt er så ille, siden enhver bank vurderer den innsendte søknaden på individuell basis, og mindre tekniske forsinkelser som oppsto tidligere av god grunn, ikke alltid påvirker adopsjonen av en positiv beslutning.

Hvordan få et lån hvis du har en dårlig kreditthistorie
Hvordan få et lån hvis du har en dårlig kreditthistorie

Det er nødvendig

en pakke med dokumenter for et lån

Bruksanvisning

Trinn 1

Hvis du tidligere har brukt et lån og har hatt forsinkelser i betalinger, men du betalte dem så snart du mottok informasjon fra banken, kan du trygt søke om et nytt lån.

Steg 2

Hovedkriteriet som banken styres av når du tar en beslutning, er din solvens og retur av alle mottatte beløp som er tatt tidligere. For å bekrefte solvensen, blir du bedt om å fremlegge et inntektssertifikat for 2-NDFL-skjemaet. Hvis hoveddelen av lønnen utstedes i en konvolutt, kan du bli tilbudt et alternativ og få en inntektsoppgave i form av en bank. For å motta et nytt lån må du også skaffe deg et sertifikat for erfaring fra selskapet.

Trinn 3

Banker gir villig lån til borgere i Russland i alderen 21 til 65 år, som har permanent registrering, fast arbeid og stabil inntekt. En viktig faktor for å ta en positiv beslutning om utstedelse av et lån er tilstedeværelsen av verdifull eiendom og fraværet av mindre pårørende.

Trinn 4

En dårlig kreditthistorie blir bare vurdert hvis det ikke var tekniske forsinkelser, hvis periode ikke oversteg 35 dager, men det var en opplevelse av fullstendig manglende tilbakebetaling av det mottatte lånet. Sikkerhetstjenesten vil sjekke all informasjon du har mottatt. Hvis det viser seg at det er falskt eller hvis lånet du tok fra andre banker ikke ble returnert, vil dette være en viktig grunn til å nekte deg.

Trinn 5

I andre tilfeller vil du mest sannsynlig få et lån, men samtidig kan de be om andre sertifikater eller dokumenter, samt ha løsemiddelgarantier, hvis du søker om et tilstrekkelig stort lånebeløp, og den forrige kreditthistorikken var grundig skadet.

Trinn 6

Når du søker om et stort lånebeløp, i stedet for garantister, kan du pantsette verdifull eiendom. Dette vil være en garanti for at du får et lån, siden det å sikre økonomiske forpliktelser er en garanti for tilbakebetaling av lån.

Anbefalt: