Hvordan Selge Varer I Bulk

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Selge Varer I Bulk
Hvordan Selge Varer I Bulk

Video: Hvordan Selge Varer I Bulk

Video: Hvordan Selge Varer I Bulk
Video: 2 килограмма креветок в кляре РЕЦЕПТ РЕСТОРАНА 2024, Kan
Anonim

Det er to typer handel, i henhold til antall salg om gangen - detaljhandel, der varene selges av stykket, og hver klient kommuniseres personlig; og engros, der produktet selges i titalls, hundrevis, tusenvis av stykker, som er et lag mellom produsenter og forhandlere. For å kunne selge grossistvarer må du vite noen enkle regler du må følge.

Hvordan selge varer i bulk
Hvordan selge varer i bulk

Bruksanvisning

Trinn 1

Det er to typer handel, i henhold til antall salg om gangen - detaljhandel, der varene selges av stykket, og kommuniserer med hver klient personlig, og engros, der varene selges i titalls, hundrevis, tusenvis av stykker, som er et lag mellom produsenter og forhandlere. For å kunne selge grossistvarer, må du vite noen enkle regler du må følge.

Steg 2

Se etter kunder kontinuerlig. Avhengig av størrelsen på klientselskapet, kan du selge både store og små grossistpartier. Husk at når det gjelder engroshandel, kan du lykkes med to konsepter: levering, timing og pris. Først prøver du å tiltrekke deg kunder med lave priser på store mengder varer - husk at jo flere varer du produserer, desto billigere koster en enhet deg. Følgelig bør klienten føle det samme.

Trinn 3

Følg vilkårene i kontrakten nøye. Prøv å fakturere så lite som mulig for logistikk og frakt mens du leverer varer i tide. Husk at i engroshandel er den viktigste forutsetningen for et langsiktig forhold til en klient rettidig og streng oppfyllelse av vilkårene i kontrakten.

Anbefalt: