Hvordan Gjøre Forretninger I Russland Og Ikke Gå Konkurs

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Gjøre Forretninger I Russland Og Ikke Gå Konkurs
Hvordan Gjøre Forretninger I Russland Og Ikke Gå Konkurs

Video: Hvordan Gjøre Forretninger I Russland Og Ikke Gå Konkurs

Video: Hvordan Gjøre Forretninger I Russland Og Ikke Gå Konkurs
Video: 7 лайфхаков с ГОРЯЧИМ КЛЕЕМ для вашего ремонта. 2024, April
Anonim

Mange krangler om detaljene i å gjøre forretninger i Russland. Deltakerne i diskusjonen kan deles inn i to leirer. Noen mener at det er fullt mulig og realistisk å gjøre forretninger i Russland og ikke gå konkurs. Andre er enige om at dette er ekte, men bare hvis du jukser og unnvike på alle mulige måter.

Hvordan gjøre forretninger i Russland og ikke gå konkurs
Hvordan gjøre forretninger i Russland og ikke gå konkurs

Bruksanvisning

Trinn 1

Noen gründere benytter seg av mulighetene for å redusere byrden ved obligatoriske betalinger som følger med enhver virksomhet. Vi snakker selvfølgelig også om skatt. De har sine egne reduksjonsmuligheter. Optimaliserte beskatningsordninger brukes ofte, kombinert med betaling for utført arbeid og solgte varer, utenom det offisielle kassaapparatet. Dette lar deg ha kontanter tilgjengelig og også forhandle med andre motparter om lignende forsyninger, som dermed blir billigere, siden de fjernes fra den offisielle skattepliktige omsetningen.

Steg 2

En lignende situasjon oppstår med strømregninger. Den enkleste måten å redusere strømregningene har vært kjent i lang tid: dette er all slags vridning av målere. Selvfølgelig er dette ulovlig og truer med ansvar. Imidlertid tror mange gründere at det er mulig å gjøre forretninger i Russland og ikke gå konkurs bare ved å bruke slike arbeidsordninger.

Trinn 3

Det er også enklere måter å gjøre forretninger på, og sparer på alt. Metoden for økonomistyring beskrevet nedenfor brukes ofte når man snakker om oppstart, dvs. de første stadiene av dannelsen av selskapet. Det kalles bootstrapping. Egentlig er det ikke noe spesielt nytt i bootstrapping. Betydningen er i minimale utgifter og evnen til å klare seg med de mest nødvendige. Entreprenører som følger denne tilnærmingen, bygger sitt arbeid på flere prinsipper som tillater dem å gjøre forretninger i Russland og ikke gå konkurs:

• Mye bør gjøres gratis eller for en prosentandel av salget;

• De laveste prisene bør forhandles med leverandørene;

• Prioritet gis til områder som gir penger med en gang;

• Hvis det er mulig, bør du utsette regninger så mye som mulig, forsinke oppgjør med leverandører og andre motparter.

Anbefalt: