8 Kjøp For å Spare Tid På Kontoret

8 Kjøp For å Spare Tid På Kontoret
8 Kjøp For å Spare Tid På Kontoret

Video: 8 Kjøp For å Spare Tid På Kontoret

Video: 8 Kjøp For å Spare Tid På Kontoret
Video: 😲 Den siste pålitelige V8-eren for BMW X5, 7-serien og 5-serien? (M62TUB44) 2024, April
Anonim

Mangel på tid på arbeidsplassen er plagen til den moderne kontorarbeideren. Men hvorfor, tross alt, tiden i timer har ikke blitt mindre? Disse artiklene vil spare deg for tid og er absolutt verdt å kjøpe.

8 kjøp for å spare tid på kontoret
8 kjøp for å spare tid på kontoret

1. Kjøp et vanlig arkivskap

Det presserende behovet for å organisere skrivebordet og alle dokumenter blir ikke engang diskutert. Dette kan spare opptil 2 timer om dagen. Derfor er det veldig viktig å ha et skap med skuffer der alle dokumentene og kvitteringene dine vil være i orden.

2. Andre skjerm

Eller tredje. For eksempel kan du vise en oppgaveliste på den første skjermen, gjeldende arbeid på den andre. Mange vellykkede frilansere, som har kjøpt en andre og tredje skjerm, innrømmer at det er umulig å gå tilbake til en skjerm.

3. Håndfri telefon

Når du står og venter på linjen, nytter det ikke å sitte med mottakeren mot øret. For å spare tid, bruk telefonens høyttalertelefon og fortsett å jobbe med noe som ikke krever konsentrasjon.

4. Papirkurv

Der bare papirer kastes. Det vil si at du ikke trenger å lete etter den nødvendige kvitteringen i søppelkassen, men en sjanse til å lagre viktige regninger og papirer som kastes ut ved en feiltakelse.

5. Klistremerker

Notatbokpapir er spesielt bra fordi det kan limes hvor som helst: på en skjerm, kjøleskap, i en dagbok.

6. Vanlig telefonbok

Hvor du kan registrere alle kontaktene dine på nytt. I tilfelle problemer med en mobiltelefon, vil du raskt kunne gjenopprette alle kontakter, og ikke få gamle numre fra e-post eller spørre venner.

7. Notisblokk

Hold ham tett til enhver tid. Hvis du plutselig har en idé, trenger du ikke kaste bort tid på å prøve å huske den. De skrev det ned - det er alt.

8. Lås eller lås

Ved døren til kontoret ditt, som lar deg isolere deg fra resten av verden og gjøre jobben din.

Anbefalt: