Hvordan åpne En Løpende Konto For En Person

Innholdsfortegnelse:

Hvordan åpne En Løpende Konto For En Person
Hvordan åpne En Løpende Konto For En Person

Video: Hvordan åpne En Løpende Konto For En Person

Video: Hvordan åpne En Løpende Konto For En Person
Video: Regnskapskurs: Hvordan føre eget regnskap? 2024, April
Anonim

Et individ trenger en løpende konto for å spare penger eller øke inntekten gjennom opptjening av renter. Eieren er alltid trygg på sparingens sikkerhet og kan når som helst ta ut eller overføre det nødvendige beløpet uten problemer.

Hvordan åpne en løpende konto for en person
Hvordan åpne en løpende konto for en person

Bruksanvisning

Trinn 1

Studer tilbud fra forskjellige banker for å åpne en løpende konto. For å gjøre dette kan du besøke nettstedet til kredittinstitusjonen på Internett, gå til en bankkontor eller ringe helpdesk. Sammenlign all mottatt informasjon, bestem bankens kommisjon for betjening av kontoen, sjekk om det er mulig å koble til nettbank, finn ut hvilke tjenester banken vil gi deg.

Steg 2

Bestem også antall bankkontorer og minibanker i byen din. Les meninger og anmeldelser om banken i forskjellige medier, på fora på Internett eller i rangeringer. Analyser all mottatt informasjon og ta et valg.

Trinn 3

Samle pakken med dokumenter som kreves for å åpne en nåværende konto. Skriv en søknad til banken, lag en kopi av passet ditt og bekreft det med din signatur. Hvis du er i privat praksis eller er en individuell gründer, så lag kopier av de aktuelle sertifikatene og sertifikatene som er sertifisert av en notar.

Trinn 4

Besøk bankkontoret i åpningstiden. Kontakt banksjefen og informer om ditt ønske om å åpne en nåværende konto. I noen banker må du fylle ut et spørreskjema som indikerer litt informasjon om deg selv. Lederen vil fortelle deg om alle pakkene for nåværende kontoer som banken tilbyr, og vil hjelpe deg med å velge den beste. Noen ganger må du foreta den første betalingen til nåværende konto eller betale en bankkommisjon for å åpne en konto.

Trinn 5

Vent til du åpner en nåværende konto. Dette skjer vanligvis den dagen søknaden sendes inn. Motta en avtale om å åpne en bankkonto som angir tariffer og betingelser. Hvis denne banken tillater kunder å bruke ekstern kontoadministrasjon, vil du motta nøkler for tilgang til telefonbank eller nettbank. Rådfør deg om å endre og gjenopprette passord.

Anbefalt: