Hvor Får Du En Kreditthistorikk

Hvor Får Du En Kreditthistorikk
Hvor Får Du En Kreditthistorikk

Video: Hvor Får Du En Kreditthistorikk

Video: Hvor Får Du En Kreditthistorikk
Video: Hvor mye kan jeg få i boliglån? Og hva annet må jeg tenke på? 2024, Mars
Anonim

Nylig har kreditthistorikken blitt et av nøkkelverktøyene i banken når du sjekker en klient og vurderer risiko når han bestemmer seg for utlån. Den er tilgjengelig for alle russere som har tatt opp lån siden begynnelsen av 2005. Eksperter anbefaler at alle låntakere forhører seg om kreditthistorikken, siden feil ofte kommer inn i den.

Hvor får du en kreditthistorikk
Hvor får du en kreditthistorikk

Alle kreditthistorier fra russiske låntakere er lagret i Bureau of Credit Histories (BCI). Imidlertid er det mer enn tre dusin slike organisasjoner i Russland. Du kan finne ut i hvilket bestemt byrå kreditthistorikken din ligger i den sentrale katalogen over kreditthistorier opprettet av Bank of Russia.

For å gjøre dette må du fylle ut et spesielt skjema på nettstedet Bank of Russia https://ckki.www.cbr.ru/?Prtid=ckki_zh. Vær oppmerksom på at for å motta informasjon via Internett, må du oppgi den personlige koden for emnet i kreditthistorikken din. Det er et bestemt sett med spesifikke tall og bokstaver, som bestemmes av eieren av kreditthistorikken. Hvis du ikke har en for å opprette den, bør du kontakte hvilken som helst bank eller et kredittbyrå med et dokument som beviser identiteten din, for eksempel med pass.

Hvis du allerede kjenner emnets personlige identifikasjonskode, skriver du den inn på nettstedet, og du vil snart motta et brev med informasjon om et bestemt byrå til den angitte e-postadressen, som du kan kontakte for å få direkte kreditthistorikken din. Du kan se listen over Bureau of Credit Histories som er inkludert i statsregisteret på nettstedet Bank of Russia.

Låntagerens historie kan også fås gjennom banken som ikke godkjente lånet for deg. For å gjøre dette trenger du bare å skrive en uttalelse som ber om å gi deg historien din. Banken har ikke rett til å avslå en slik forespørsel.

Du kan også få historien din gjennom Russian Post. For å gjøre dette, bør du sende en forespørsel til byrået der historikken din er lagret. Fyll ut søknaden, bekreft signaturen din med en notarius og send den per post til presidiets adresse. Svaret må komme med anbefalt post. Dette skjer vanligvis innen en måned.

Anbefalt: