Hvordan Kalle Et Feriebyrå

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Kalle Et Feriebyrå
Hvordan Kalle Et Feriebyrå

Video: Hvordan Kalle Et Feriebyrå

Video: Hvordan Kalle Et Feriebyrå
Video: 게임신게임왕 이재명. 갤러그를 통해 드러난 성격. 삼행시 지못미 2024, April
Anonim

Et nybegynnerferiebyrå kan prøve seg i forskjellige retninger til det bestemmer seg for det mest lovende og lønnsomme. Derfor, når du velger et navn, er det uønsket å konsentrere seg om et smalt segment av de serverte kundene. Det er bedre å gjenspeile den generelle festlige stemningen, og når erfaring og kundebase utvides, åpner du et annet byrå med et navn for en bestemt profil.

Hvordan kalle et feriebyrå
Hvordan kalle et feriebyrå

Bruksanvisning

Trinn 1

Lag en liste over ord knyttet til høytiden. Lukk øynene og forestill deg den rette atmosfæren: lysstyrke, gnist, fyrverkeri, kake, flukt, frihet, drøm, glede, smil, vitser, bånd osv.

Steg 2

Sorter listen etter betydning. Skriv det mest spennende først.

Trinn 3

La de syv første ordene ligge på listen, slett resten.

Trinn 4

Skriv hvert ord på et eget kort.

Trinn 5

Spred kortene ut på gulvet slik at de er så langt fra hverandre som mulig. Hvis rommet er lite, kan noen plasseres på stoler, lenestoler og sofaer.

Trinn 6

Trinn på det første kortet. For eksempel er ordet "skinne" skrevet på den. Fortell oss hvorfor dette ordet er knyttet til høytiden. Beskriv følelser, passende omgivelser. Bruk en stemmeopptaker for å unngå å miste en eneste tanke. Snakk til du har uttrykt alle ideene.

Trinn 7

Gjenta trinn 6 for resten av kortene.

Trinn 8

På baksiden av hvert kort skriver du et kort sammendrag av nøkkelmeldingene du har spilt inn på opptakeren.

Trinn 9

Bruk det tilberedte materialet til å generere mulige byrånavn.

Trinn 10

Hvis du har likesinnede, kolleger eller familiemedlemmer som kan hjelpe, kan du be dem gå gjennom de ni første trinnene. La dem gjøre det uavhengig av din mening: ikke forstyrre prosessen og ikke be om noe.

Trinn 11

Gjennomføre en idédugnad der alle vil stemme på de beste navnene de kommer med. Du vil ha nok muligheter til å ta den endelige avgjørelsen.

Anbefalt: