Hvordan Fylle Ut En Søknad Om Barselkapital

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Fylle Ut En Søknad Om Barselkapital
Hvordan Fylle Ut En Søknad Om Barselkapital

Video: Hvordan Fylle Ut En Søknad Om Barselkapital

Video: Hvordan Fylle Ut En Søknad Om Barselkapital
Video: Fylle ut Næringsoppgave 1 2024, April
Anonim

Å skaffe fødekapital er en ekstra støtte for unge barnefamilier, ved hjelp av hvilke det blir mulig å forbedre deres økonomiske situasjon. Et spesialprogram er designet for familier der et andre og påfølgende barn blir født (eller adoptert).

Hvordan fylle ut en søknad om barselkapital
Hvordan fylle ut en søknad om barselkapital

Det er nødvendig

tilstedeværelsen av et barn og påfølgende barn, dokumenter

Bruksanvisning

Trinn 1

Først og fremst må du samle inn en pakke med dokumenter og sende dem til behandling i pensjonskassen i din region. Filialen til pensjonsfondet bestemmes på registreringsstedet, på stedet for faktisk opphold eller opphold for øyeblikket. Etter en måneds utløp er organene i Pensjonskassen forpliktet til å vurdere dokumentene for å få et sertifikat. Hoveddokumentene for innlevering av søknad er identitetskort (pass), fødselsattest for hvert barn, dokumenter om statsborgerskap til barn, bevis på morskap (farskap) eller adopsjon av barn.

Steg 2

Etter godkjenning av dokumentdelen, må du personlig fylle ut et søknadsskjema for ytterligere hjelp til en ung familie. Alle kolonnene i søknaden fylles ut i samsvar med fondets krav. Det er til dette programmet du trenger å legge ved en liste over dokumenter.

Trinn 3

Etter at fondet har gjennomgått kopier av dokumenter, må du personlig søke med levering av originaler til alle dokumenter og sertifikater. Om ønskelig tilbyr pensjonskassens spesialister en tilleggstjeneste for utstedelse av et pensjonsforsikringssertifikat, som utstedes til alle borgere i Russland. Videre vil et brev bli sendt til den angitte adressen med et varsel om å motta et sertifikat. Dette brevet er grunnlaget for å få et sertifikat med utlevering av søkerens pass.

Anbefalt: