Hvordan Tjene Penger På Kjøtt

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Tjene Penger På Kjøtt
Hvordan Tjene Penger På Kjøtt

Video: Hvordan Tjene Penger På Kjøtt

Video: Hvordan Tjene Penger På Kjøtt
Video: Hvordan tjene penger på nett (som HVEM SOM HELST kan gjøre) 2024, April
Anonim

Vegetarere gleder seg: kjøtt, til tross for klare instruksjoner fra toppen, fortsetter å stige i pris. For prisen som anbefales av statsministeren, kan du bare kjøpe kjøtt på spontane markeder eller direkte fra produsenter. Som det av åpenbare grunner ikke har hastverk med å gjøre, så dette produktet får bare poeng i verdi. Er det en reell mulighet til å tjene penger på kjøtt?

Hvordan tjene penger på kjøtt
Hvordan tjene penger på kjøtt

Bruksanvisning

Trinn 1

Organiser gården din. De minste nødvendige dokumentene, alle mulige problemer begynner senere. Imidlertid eksisterer ingen lønnsom virksomhet uten en god initial investering. Og hvis du ikke sparer på gode arbeidere og spesialister, vil gården din fungere som smurt.

Steg 2

Finn gode leverandører. By- og distriktsadministrasjonen vil kunne hjelpe deg med dette. Hvis du er heldig nok til å finne et felles språk med lederne, er alle de beste bestillingene for kjøttforsyning din. Mange av dem har virkelig rot til landsbyen, og den mulige hjelpen i jordbruksarbeid som kommer fra deg, vil lønne seg godt etterpå.

Trinn 3

Signer kontrakter med prosessanlegg. Mange bedrifter lider ofte, selv med liten kapasitet, av mangel på kvalitetsråvarer og pålitelige leverandører.

Trinn 4

Signer kontrakter med butikker og supermarkeder. De er vanligvis ganske villige til å hjelpe ambisiøse gründere. Dessuten, hvis butikken allerede har tillatelse til å handle kjøtt, er du fri for unødvendig papirarbeid.

Trinn 5

Begynn å selge kjøtt i bymarkedet på egen hånd som produsent. For å gjøre dette, utstyr et lite verksted for primærbehandling av kadaver og en kjøleenhet. Enig med markedsadministrasjonen om å jobbe som produsent. Hvis dokumentene for kjøttet ditt er i orden (fra den regionale veterinærtjenesten og SES), og du følger prismarkedspolitikken, kan du enkelt etablere salg.

Trinn 6

Ansett selgere eller bytt selv. For å gjøre dette, må du besøke SES igjen, samt ta lisens til å distribuere matvarer og en handelstillatelse fra administrasjonen i byen der du skal handle, fra Komiteen for beskyttelse av forbrukerrettigheter. Og selvfølgelig, registrer vekter og kassaapparat hos skattekontoret.

Trinn 7

Håndtere levering av kjøtt fra produsenter til prosessorer og markeder. Selvfølgelig, i dette markedet, som i alle andre i vår tid, fungerer det noen ganger lover som er langt fra klassiske økonomiske teorier, så i begynnelsen må du være tjener for ikke engang to, men tre mestere: markedet (eller bedriften) som du har inngått forsyningsavtale med, andre kjøpere av kjøtt og landsbyadministrasjonen. Men prøv å gradvis bringe prisen (den er vanligvis veldig undervurdert) til den virkelige. Inntektene dine vil ikke lide av dette, da antallet leverandører som er villige til å selge kjøtt til en bedre pris vil øke. Det viktigste er å være ærlig med alle.

Anbefalt: