Hvordan Utstede En Faktura For Betaling Av Individuelle Gründere

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Utstede En Faktura For Betaling Av Individuelle Gründere
Hvordan Utstede En Faktura For Betaling Av Individuelle Gründere

Video: Hvordan Utstede En Faktura For Betaling Av Individuelle Gründere

Video: Hvordan Utstede En Faktura For Betaling Av Individuelle Gründere
Video: Opprette faktura og foreta en innbetaling 2024, Kan
Anonim

Det er ingen godkjent form for et strengt utvalg eller en enhetlig form for faktura for betaling, siden det ikke er et primært regnskapsdokument. Men det er viss informasjon som må være inneholdt i fakturaen uten feil.

Hvordan utstede faktura for betaling av individuelle gründere
Hvordan utstede faktura for betaling av individuelle gründere

Det er nødvendig

detaljer om kjøper og selger

Bruksanvisning

Trinn 1

I et standard kontorprogram Word eller Excel lager du en mal for forretningsfakturaen din. Når du inngår en spesifikk avtale, trenger du bare å oppgi dataene i dette skjemaet.

Steg 2

Alternativt kan du installere et spesielt program for generering av faktura. Det er en stor fordel her ved at alle fullførte transaksjoner blir automatisk registrert. Dette vil utvilsomt legge til rette for regnskapsføring og skatterapportering. Denne tilnærmingen vil også gjøre det mulig å overvåke prosessen med betaling av fakturaen, noe som vil utelukke muligheten for feil og overføring av midler til en annen konto. Men slike programmer krever noen kontantkostnader for kjøp og vedlikehold av systemet, samt for personalopplæring. Eksempler på betalt programvare er 24com, Radosoft Documents 6, QuickBooks, WebMoney Keeper Classic. I tillegg til betalte programmer er det gratis faktureringsressurser: Freshbooks, Cashboard, Zoho Invoice, WorkingPoint.

Trinn 3

Uansett hvordan fakturaen utstedes, i elektronisk form eller på papir, må den inneholde følgende informasjon: opplysninger om en juridisk enhet eller individuell entreprenør (firmanavn, juridisk form, skattebetalers identifikasjonsnummer, juridisk adresse), bankopplysninger (nåværende konto, banknavn, bankadresse, BIK, korrespondentkonto) koder (OKONKH, OKPO).

Trinn 4

Etter at alle detaljene til selgeren og kjøperen er angitt, setter du nummeret som er tildelt fakturaen og skriver datoen for dannelsen. Fra hvert nytt år begynner nummereringen av regnskapet på nytt. Deretter angir du navn, mengde, pris og måleenhet for det betalte produktet eller tjenesten, samt tilstedeværelse eller fravær av moms.

Trinn 5

På slutten av dokumentet må en enkelt entreprenør skrive etternavnet sitt med initialer og signere. Utskrift er valgfritt på dette dokumentet.

Anbefalt: