Hvordan Ordne Sushi-levering

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Ordne Sushi-levering
Hvordan Ordne Sushi-levering

Video: Hvordan Ordne Sushi-levering

Video: Hvordan Ordne Sushi-levering
Video: How an NYC Sushi Chef Prepares 300 Takeout Omakases — Omakase 2024, April
Anonim

Japansk mat blir mer populært hvert år. Å bestille sushi hjemme eller på kontoret betyr å ordne en liten ferie for deg selv. Dermed kan sushi-levering bli en ganske lønnsom og lovende virksomhet hvis den er ordentlig organisert.

Hvordan ordne sushi-levering
Hvordan ordne sushi-levering

Det er nødvendig

rom for kjøkkenet; utstyr; et minimumssett med produkter og ingredienser; retter; en kokk kjent med tilberedningen av japanske retter; avsender for å godta bestillinger; personlig levering kjøretøy; telefon- eller internettilgang for kommunikasjon med klienter; midler til reklame

Bruksanvisning

Trinn 1

Registrer deg hos skattekontoret som eneeier. Hvis du bestemmer deg for å utvikle virksomheten din i fremtiden og åpne for eksempel en japansk restaurant, kan du registrere deg som LLC. Etter registrering, kontakt brannvesenet og sanitær-epidemiologisk tjeneste for å få tillatelse til å gjøre forretninger i næringsmiddelindustrien.

Steg 2

Lei et rom og utstyr det. Plasser et bord på kjøkkenet for kutting og tilberedning av sushi. Kjøp kniver, skjærebrett, gafler, skjeer, gryter og andre typer kjøkkenutstyr. Sørg for å kjøpe matbokser der du pakker bestillingen din, tannpirker, japanske engangspinner. Finn leverandører eller markedet på forhånd hvor du vil kjøpe produkter (ris, fisk, tang). Kjøp et kjøleskap for å lagre mat.

Trinn 3

Organiser et ordreaksepunkt, der en datamaskin med Internett-tilgang og en direkte telefonlinje må installeres for å godta og behandle bestillinger.

Trinn 4

Ansett personale - en kokk, en sushileverandør og en avsender for å ta imot bestillinger. Kokken må kunne tilberede en rekke sushi. Det anbefales å ansette denne medarbeideren med omfattende arbeidserfaring. Sjåføren må være høflig og nøyaktig, det er med ham som klienter ofte møter, noe som betyr at hans utseende vil være avgjørende for dannelsen av et inntrykk av virksomheten din. Men senderen skal være lydhør, med en hyggelig stemme og høflig. Han aksepterer bestillingen, noe som betyr at han må kunne kommunisere med kundene.

Trinn 5

Annonser din sushi-levering. Skriv ut flygeblad med bilder av ferdigmat og priser. Legg ut en annonse for sushi-levering på Internett og på TV.

Anbefalt: