Hvordan Velge Et Byggefirma

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Velge Et Byggefirma
Hvordan Velge Et Byggefirma

Video: Hvordan Velge Et Byggefirma

Video: Hvordan Velge Et Byggefirma
Video: hvordan velge riktig supportleverandør? 2024, April
Anonim

Valget av et byggefirma bør alltid behandles med økt oppmerksomhet. En dårlig utført reparasjon kan til og med føre til tragiske konsekvenser, og en god jobb vil glede deg i mange år. Markedet for byggingstjenester i dag er ganske mettet, så ta deg tid til å forhåndsvelge en entreprenør før du inngår en kontrakt.

Hvordan velge et byggefirma
Hvordan velge et byggefirma

Det er nødvendig

  • - internettet;
  • - juridisk bekreftelse av dokumenter.

Bruksanvisning

Trinn 1

Spør om byggefirmaet i offentlige kilder. Sjekk ut materialene på Internett, les temaforum. Hvis du har bekjente som kan anbefale et selskap, er situasjonen mye lettere.

Steg 2

Sjekk dokumentene til det valgte selskapet. Byggefirmaet må ha lisens for å utføre bygge- og ferdigarbeid. Kontroller lisensens ekthet i databasen til Federal Licensing Center Rosstroy RF.

Trinn 3

Spør om produksjonsanleggene til selskapet. Det er bedre at det valgte foretaket fungerer som hovedentreprenør for arbeidet ditt. Imidlertid vil et stort selskap nødvendigvis ha flere underleverandører for å utføre forskjellige typer arbeid (for eksempel boring, elektrisk eller rørleggerarbeid). Det valgte selskapet må ha nødvendig maskineri og utstyr, samt ha erfaring i å løse alle administrative problemer.

Trinn 4

Les dokumentene nøye når du signerer avtalen. Gi en advokat en byggekontrakt for en profesjonell analyse. En seriøs organisasjon må ha sin egen estimator, og estimatet for arbeidet gjøres i samsvar med SNIPs. Før du starter reparasjoner og konstruksjon, må du lage en arbeidsplan. På slutten av hvert trinn eller hele objektet, signer du leveransen / aksept av det utførte arbeidet.

Anbefalt: