Hvordan Kjøpe En Kollektiv Gård

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Kjøpe En Kollektiv Gård
Hvordan Kjøpe En Kollektiv Gård

Video: Hvordan Kjøpe En Kollektiv Gård

Video: Hvordan Kjøpe En Kollektiv Gård
Video: POVILIKA ER DEN MEST SMARTE ANLEGGPARASITTEN. Hvordan og hva skal jeg håndtere dodder i hagen, i dri 2024, Kan
Anonim

Det er en oppfatning at det er mulig å kjøpe land fra en kollektiv gård til en lav pris. Men for tiden er det praktisk talt ingen såkalte kollektive gårder. De døende kollektive gårdene blir ZAO, OAO, etc. Mange tidligere kollektive bønder fikk jord- og eiendomsandeler. De bidro med eiendom til det nyopprettede selskapets autoriserte kapital og mottok aksjer til gjengjeld, eller forlot kollektivgården som de mottok en andel for. Det er fra aksjonærene at kollektive gårdsarealer nå hovedsakelig er kjøpt opp.

Hvordan kjøpe en kollektiv gård
Hvordan kjøpe en kollektiv gård

Bruksanvisning

Trinn 1

Kjøpsprosedyren utføres i samsvar med vanlig salgskontrakt. Som regel oppstår det noen vanskeligheter når de foretar en slik transaksjon, siden de fleste av eierne ved mottak av en andel ikke riktig formaliserte sin rett til den aktuelle tomten.

Steg 2

Kontroller nøye alle tilgjengelige dokumenter for tomten, og ta også kontakt med landsbyadministrasjonen eller det lokale distriktslandbrukskontoret for å finne ut all nødvendig informasjon om dette objektet. Og mest sannsynlig tilhører tomten til den kollektive gården du liker ikke en, men flere eiere. I denne situasjonen må du finne alle eierne og informere dem om ditt ønske om å løse inn aksjene. Det er logisk at du må innhente samtykke til salget fra alle eiere.

Trinn 3

Deretter begynner du å forberede dokumentene. Selger må ha et eierbevis for tomten, samt et dokument på grunnlag av hvilken denne retten ble oppnådd. Disse inkluderer kjøps- og salgskontrakter eller donasjon, beslutning av distriktssjefen, retten til arv.

Trinn 4

Inviter deretter en landmåler som vil bestemme områdets grenser, lage en plan, danne en landmåling. Gi landmåleren følgende dokumenter: - en kopi av landattesten, sertifisert av en notarius;

- en kopi av dekretet, en kopi av kjøps- og salgs- eller donasjonsavtalen, bekreftet av en notarius;

- en kopi av hovedplanen sertifisert av forseglingen og signaturen til formannen for hagearbeidspartnerskapet, som han selv vil gi deg;

- hvis det er en registrert bygning på stedet, oppgi det tekniske passet til BTI;

- sertifisert av forseglingen og signaturen fra formannen for hagearbeidspartnerskapet eller administrasjonen av distriktsdistriktet, handlingen med å koordinere grensene med tilstøtende landbrukere. Dette skjemaet kan fås fra ethvert selskap som tilbyr tjenester for gjennomføring av arealforvaltningsarbeid.

Trinn 5

Deretter overfører du landundersøkelsen til distriktskomiteen, hvor dokumentene først blir kontrollert for ekthet, fravær av feil og unøyaktigheter. Overfør dem deretter til matrikkammeret for å legge inn informasjon om eiendommen i Unified State Land Cadastre. Et matrikkelnummer vil bli tildelt tomten der. Nå kan du utføre kjøp av landaksjer under en salgs- og kjøpsavtale.

Anbefalt: