Hvordan Registrere Et Kort Nummer For SMS

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Registrere Et Kort Nummer For SMS
Hvordan Registrere Et Kort Nummer For SMS

Video: Hvordan Registrere Et Kort Nummer For SMS

Video: Hvordan Registrere Et Kort Nummer For SMS
Video: SMS activate. Регистрация в контакте 2024, April
Anonim

Korte tall kan ikke kjøpes, de kan bare leies midlertidig. En slik tjeneste leveres av mobiloperatører, men denne måten å skaffe seg et nummer på er ekstremt uønsket, siden det er ekstremt langt, plagsomt, dyrt og risikabelt. Det er mye lettere, raskere og mer lønnsomt å få et kort nummer ved hjelp av et mobilmarkedsføringsbyrå.

Hvordan registrere et kort nummer for SMS
Hvordan registrere et kort nummer for SMS

Bruksanvisning

Trinn 1

Bestem for hvilket formål du vil bruke det kjøpte korte nummeret. Oppgavene han skal utføre vil avgjøre hvem du skal kontakte: et mobilmarkedsføringsbyrå eller en innholdsleverandør. Hvis du trenger å organisere et stort prosjekt i flere regioner, samt fullt ut utvikle og deretter implementere en kampanje fra start til slutt, kan du kontakte et mobilmarkedsføringsbyrå. Hvis du er interessert i å arrangere et lokalt arrangement, kan du kontakte innholdsleverandøren din.

Steg 2

Skriv en beskrivelse av prosjektet i fri form, eller skriv bedre en forretningsplan. Forklar skriftlig hva essensen av prosjektet ditt er, hva kortkoden skal brukes til, hvilken målgruppe prosjektet er beregnet på, og om du planlegger markedsføringsaktiviteter. Denne informasjonen er nødvendig for entreprenøren for å kunne vurdere den tekniske siden av saken og eventuelt justere prosjektet.

Trinn 3

Enig med entreprenøren hvordan den tekniske interaksjonen skal settes opp. Hvis du ikke forstår dette problemet, instruerer du entreprenøren om å programmere logikken til tjenesten i samsvar med vilkårene.

Trinn 4

Skriv en kontrakt med en entreprenør som forplikter ham til å gi teknisk støtte til arrangementet ditt under arrangementet. Sørg for at kontrakten inneholder en klausul om å gi deg delrapporter og sluttrapporter og en database med telefonnumre til abonnenter som deltok i kampanjen.

Anbefalt: