Hvordan Oppdatere Katalogen I 1c

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Oppdatere Katalogen I 1c
Hvordan Oppdatere Katalogen I 1c

Video: Hvordan Oppdatere Katalogen I 1c

Video: Hvordan Oppdatere Katalogen I 1c
Video: Курс программирования 1С Предприятие 8.3. Первые шаги разработчика (часть 1.1) 2024, April
Anonim

Endringer i generelle 1C-kataloger gjøres med hver programoppdatering. Det er imidlertid mulig å laste inn nye data i orden, og brukeren er ganske i stand til å gjøre dette arbeidet på egen hånd.

Hvordan oppdatere katalogen i 1c
Hvordan oppdatere katalogen i 1c

Bruksanvisning

Trinn 1

Alle kataloger som er tilgjengelige i 1C-databasen kan deles inn i to grupper: inneholder bare data om virksomheten og kommunikasjonen til bedriften og generelle programvarekataloger.

Steg 2

Organisasjonen oppdaterer sine egne referansebøker alene etter behov. Dette arbeidet utføres manuelt. Endringer kan gjøres direkte i delen "Referanser". Det er også mulig å endre dataene til ethvert objekt når du fyller ut dokumenter i forskjellige områder og lagre rettelsene som er gjort i katalogen.

Trinn 3

Vanlige referansebøker inkluderer forskjellige klassifikatorer: valutaer, banker, land i verden osv. Den all-russiske klassifiseringen av anleggsmidler og en referansebok over enhetlige normer for avskrivningstillegg for å føre oversikt over anleggsmidler i samsvar med regelverket. Det kreves en adresseklassifiser for å fylle ut personlige skjemaer for pensjonskassen.

Trinn 4

Oppdatering av klassifikatorer bør skje når det gjøres endringer i reguleringsdokumenter. Datapåfylling kommer inn i programmet hver gang arbeidsversjonen oppdateres. Utviklerne av programmet varsler om utseendet til en ny versjon. Sørg for å oppdatere før du rapporterer.

Trinn 5

Det er imidlertid behov for å oppdatere individuelle klassifikatorer i en fungerende stand. Brukere i visse områder kan selvstendig utføre slikt arbeid hvis de har tilgangsrettigheter. Spørsmålet om å gi tilgang løses med administratorens nettverksadministrator.

Trinn 6

Oppgraderingsstien kan være bedriftsspesifikk. Men i det store og hele opprettholdes den generelle ordenen. Først må du bytte til ønsket grensesnitt, åpne den nødvendige klassifisereren i "Referanser" -delen. Deretter bør du gå til datakilden ved å trykke på knappen "Supplement from the classifier".

Trinn 7

For eksempel, for å oppdatere bankklassifisereren, bytter du grensesnittet til "Cash management" -modus. Åpne deretter katalogen "Banker". Klikk på knappen "Legg til fra klassifikator", angi banen: fra byråets nettsted. Velg deretter ønsket område etter BIK-nummeret, klikk på "Neste" og "Fullfør" -knappene. Sjekk utseendet til den nødvendige BIC i arbeidskatalogen til programmet.

Anbefalt: